Telefonu Aldığıma Dair Belge
-
şimdi başlık ne yazayım bilemedim ben vodafone'den telefon almıştım 6 ay önce filan
faturayı ya kaybettim yada almamıştım baştan beri tam bilmiyorum ve pekte önemli değil
sorun şu an bana bu telefonu vodafone'den aldığıma dair belge lazım aradım müşteri hizmetlerini aldığın yere git onlar genel müdürlüğe göndermemişse bi fotokopi verirler diyor
bunun dışında başka bi hakkım yok mu illa bi belge vermek zorunda değiller mi bana durumu tam bilmediğim için adama
diretemedim de bu konu da bilgisi tecrubesi olan bi yardımcı olursa süper olur yada tanıdığı olan yardım edebilecek biri
-
müşteri hizmetleri gerekeni söylemiş. başka bir hak da iddia edemezsin. önemli faturalarını sakladığın kutu bulundurmanı tavsiye ederim.
-
eğer garanti için soruyorsan zaten imei numarasından gözüktüğü için gerek olmaz bnce ama faturayı vermeleri gerekir mi gerekmez mi bilmiyrm
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------müşteri hizmetleri gerekeni söylemiş. başka bir hak da iddia edemezsin. önemli faturalarını sakladığın kutu bulundurmanı tavsiye ederim.
-----------------------------6 yıl önceki telefonun garantisi çıktı içinden bu yok :W
lazım olunca illa bişi eksik olur ak
@kajmerkac
hocam zaten garantiye götürünce çıkıyor ama satacağım adam illa belge görmek istiyorum diyor :W
-
hocam müşteri hizmetlerini ara durumu anlat kayıtlarda vardır. sen söyle o nun sana diyeceği lafıda söyleyim telefonu aldığın yerw git şu şahsın adını ver derler 2hafta önce komşum yaptı onunda belgesi kayıpmı nolmuş telefon şu an garantide :)
-
hocam isim soy isim ile git danışmaya senin aldıgın bütün cihazlar çıkar orada ben garanti belgemi kaybettim faturamda yoktu gittim teknosaya isim soyisim verdim bütün aldıgım malları çıkarttılar liste halinde
ürünü verdim, kontrol ettiler aldılar garantiye
-
gidip bakayım oraya
sattığım adam anlasa durumu sıkıntı yok kaç kere garnatiye götürdüm telefonu evdekilerin
birşey istemiyor direk imei'den hallediyor ama adam anlamıyor :F