Telefonu Harici Bellek Olarak Göstermek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar telefon s4 mini

şimdi sd kart okuyucuya sd kartı takıp nomral bir usb ymiş gibi silinen dosyaları taratabiliyorum.Bu tarz programlarda sürücülerde gözüküyor f diye.

telefonu usb ile bağladığımda telefon taşınabilir aygıt olarak gözüküyor.Oraya tıkladığımda ayırıya sd kart ve telefon diye.

fakat harf yok.

dolayısı ile bu silinen dosya getirme programlarında listede gözükmüyo.

Ki benim isteğim telefonun kendi alanını silinen dosyalarda taratmak.

bunu nasıl yapabilirm?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek

browse tarzı bişi yok mu sadece istediğin dizini taratsan ve hangi programı kullanıyorsun şuan?

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

recovery my files var lisanslı ama diğer programlardada aynı çünkü windows taşınabilir aygıt olarak gösteriyo ve onu hiç taratamıyorum o hali ile

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Telefonda olması lqzım o ayar.. Bnim symbianda vardı i8910hd modelinde,

telefonu pcye bağlayınca tlf ekranında 4 seçenek çıkardı,

- usb bellek gibi

- 3g modem gibi

- xx

- yy 

gibi göster diye. Bellek gibi derdim. Seçeneklerin adını tam hatırlayamıyorum tabi.

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

İng vardır inşallah

android.stackexchange.com/questions/46114/access-samsung-galaxy-s4-storage-and-sd-card-directly

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Benimde eski telde vardi o ayar soruyodu bunda iki secenek var hangisimi secersem seceyim bilgisayarima girdigim zaman tasinabilir bellek olarak gozukuyo ona tiklayinca suruculer tel hafizasi ve sd kart olarak ayri gozukuyo fakat pc harf atamiyo onlara f gibi g gibi. Bubyuzden silimen dosyalarda tarama yapamiyorum istedigim alanda.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Bununla ilgili ios recovery programlari mevcut bende de var . dolayısıyla android icinde mutlaka vardir.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aynı sorun bendede var. Çözümünü bilen var mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam doğru anladıysam şu yolla halledebilirsin

menüye girip ayarlara gireceksin oradan depolamaya gireceksin sağ üst taraftaki üç noktaya tıklayıp usb bilgisayar bağlantısı seçeneğini seçeceksin açılan noktadan yığın depolama (ums) yi seçip usb belleği aç ı tıklayacaksın. 

bu yazdığım kitkat için geçerli diğerlerinde de aynı mı bilmiyorum :D kolay gelsin

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SpyBreaK bunu yazdı

hocam doğru anladıysam şu yolla halledebilirsin

menüye girip ayarlara gireceksin oradan depolamaya gireceksin sağ üst taraftaki üç noktaya tıklayıp usb bilgisayar bağlantısı seçeneğini seçeceksin açılan noktadan yığın depolama (ums) yi seçip usb belleği aç ı tıklayacaksın. 

bu yazdığım kitkat için geçerli diğerlerinde de aynı mı bilmiyorum :D kolay gelsin

İşte bende o çıkmıyor mesele orada hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

hocam aynı sorunu yaşadım. direk depolama olarak göstermeyi çok aradım ama yok. nette bikaç tane android için recovery programı var hatta forumda birinin tam sürümü paylaşıldı. ama onlarda önce yüzeysel bir tarama yapıyor. aradığım telefonun kendi hafızasında demişsin. resim müzik değilde msj not tarjı bişeyse program senden telefonuna root iznini açmak için izin isteyecek. İzni verip vermemek sana kalmış

program bu: http://www.wondershare.com/data-recovery/android-data-recovery.html

forumdaki konusu bulamadım ama bulursam yazarım

Toplam Hit: 4637 Toplam Mesaj: 11