Telefonu Harici Bellek Olarak Göstermek?
-
arkdaşlar telefon s4 mini
şimdi sd kart okuyucuya sd kartı takıp nomral bir usb ymiş gibi silinen dosyaları taratabiliyorum.Bu tarz programlarda sürücülerde gözüküyor f diye.
telefonu usb ile bağladığımda telefon taşınabilir aygıt olarak gözüküyor.Oraya tıkladığımda ayırıya sd kart ve telefon diye.
fakat harf yok.
dolayısı ile bu silinen dosya getirme programlarında listede gözükmüyo.
Ki benim isteğim telefonun kendi alanını silinen dosyalarda taratmak.
bunu nasıl yapabilirm?
-
browse tarzı bişi yok mu sadece istediğin dizini taratsan ve hangi programı kullanıyorsun şuan?
-
recovery my files var lisanslı ama diğer programlardada aynı çünkü windows taşınabilir aygıt olarak gösteriyo ve onu hiç taratamıyorum o hali ile
-
Telefonda olması lqzım o ayar.. Bnim symbianda vardı i8910hd modelinde,
telefonu pcye bağlayınca tlf ekranında 4 seçenek çıkardı,
- usb bellek gibi
- 3g modem gibi
- xx
- yy
gibi göster diye. Bellek gibi derdim. Seçeneklerin adını tam hatırlayamıyorum tabi.
-
İng vardır inşallah
android.stackexchange.com/questions/46114/access-samsung-galaxy-s4-storage-and-sd-card-directly
-
Benimde eski telde vardi o ayar soruyodu bunda iki secenek var hangisimi secersem seceyim bilgisayarima girdigim zaman tasinabilir bellek olarak gozukuyo ona tiklayinca suruculer tel hafizasi ve sd kart olarak ayri gozukuyo fakat pc harf atamiyo onlara f gibi g gibi. Bubyuzden silimen dosyalarda tarama yapamiyorum istedigim alanda.
-
Bununla ilgili ios recovery programlari mevcut bende de var . dolayısıyla android icinde mutlaka vardir.
-
Aynı sorun bendede var. Çözümünü bilen var mi ?
-
hocam doğru anladıysam şu yolla halledebilirsin
menüye girip ayarlara gireceksin oradan depolamaya gireceksin sağ üst taraftaki üç noktaya tıklayıp usb bilgisayar bağlantısı seçeneğini seçeceksin açılan noktadan yığın depolama (ums) yi seçip usb belleği aç ı tıklayacaksın.
bu yazdığım kitkat için geçerli diğerlerinde de aynı mı bilmiyorum :D kolay gelsin
-
SpyBreaK bunu yazdı
hocam doğru anladıysam şu yolla halledebilirsin
menüye girip ayarlara gireceksin oradan depolamaya gireceksin sağ üst taraftaki üç noktaya tıklayıp usb bilgisayar bağlantısı seçeneğini seçeceksin açılan noktadan yığın depolama (ums) yi seçip usb belleği aç ı tıklayacaksın.
bu yazdığım kitkat için geçerli diğerlerinde de aynı mı bilmiyorum :D kolay gelsin

İşte bende o çıkmıyor mesele orada hocam.
-
hocam aynı sorunu yaşadım. direk depolama olarak göstermeyi çok aradım ama yok. nette bikaç tane android için recovery programı var hatta forumda birinin tam sürümü paylaşıldı. ama onlarda önce yüzeysel bir tarama yapıyor. aradığım telefonun kendi hafızasında demişsin. resim müzik değilde msj not tarjı bişeyse program senden telefonuna root iznini açmak için izin isteyecek. İzni verip vermemek sana kalmış
program bu: http://www.wondershare.com/data-recovery/android-data-recovery.html
forumdaki konusu bulamadım ama bulursam yazarım