Telefonum Elimden Yere Düştü Anlayanlar Yardım!
-
Telefonumun modeli N97 Mini polis aramasına takıldım polis üzerimi ararken elime aldım telefonu elimden kayıp yere düştü tabi teleffonumun o an sarjı yoktu kapalı idi. açtıgımda ekran çok az bişi görünüyordu karanlık görünüyor ekran zor seçiliyor. Telefoncuya götürdüm ekranının yandığını söylediler 70 tl para talep ettiler ancak ben tatmin olmadım sajı olmayan telefonun ekranı nasıl yanar bi düşmeyle diye düşünüyorum. bir şeyin kısa devre yapması için ve yanması için devrelerden akım geçmesi gerek diye düşünüyorum yanlışda düşünüyor olabilirim. Anlayan arkadaslar yardım!
-
ekranı aydınlatan lambalarda problem vardır belki. Laptoplarda ekran ve aydınlatma ayrıdır belki telefonlarda da öyledir ve laptoplarda ekran ışıkları arızalandığında ekran çok güç seçilir fakat oradadır. Laptoplarda aydınlatmanın değişimi masraflıdır belki telefonlarda ekran ve aydınlatma aynı yerde bulunduğu için ekranında değişmesi gerekebilir. Netice itibari ile başka bir servise götürmende de fayda bulunabilir.
-
o ekranın değişmsi lazım.
-
bende de N95 varken zırt bırt düşerdi aynı sorunları yaşardım.Ekran filmi yani flex kablosunda bence sorun vardır hocam.70 lirada tutmaz, onlar kazıklayacak adam arıyorlar hiçbir çaren yoksa yolla bana ben yapıp yollayım.Çok basit bir sorun
ayrıca ekranda ise sorun yine telefoncuya yaptırma malzemeyi alalım sen bile takarsın :)
enesshn18 tarafından 09/Eyl/12 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
opusdei bunu yazdı
o ekranın değişmsi lazım.
Onlarda öle dedi de yaptıkları açıklama tatmin etmedi beni düşme sonrası ekrada herhangibir hasar meydana galmedi sadece ekran karardı çok güç seçiliyor bu neden olabilir acaba uzmansanız bu konuda bilgi verebilirmisiniz?
-
enesshn18 bunu yazdı
bende de N95 varken zırt bırt düşerdi aynı sorunları yaşardım.Ekran filmi yani flex kablosunda bence sorun vardır hocam.70 lirada tutmaz, onlar kazıklayacak adam arıyorlar hiçbir çaren yoksa yolla bana ben yapıp yollayım.Çok basit bir sorun
ayrıca ekranda ise sorun yine telefoncuya yaptırma malzemeyi alalım sen bile takarsın :)
Bende flexten şüphe ediyom düşmeye bağlı olarak flex onamıstır acabilsem ben yapacam da açacak envanter yok. Servisede güvenmedim valla adam ekran değişecek dedi 70 tl dedi kıllandım bide yanmış dedi bende yakacak bişi yapmadım devresinden elektrik geçmeyen bişi nasıl yanar diye düşündüm. sırf servisi denemek için orjinal ekranıma gizli bi noktasına iz koyup gönderecektim hani bakalım ekran değişmişmi değişmemiş mi diye oda kıyamadım iştir kazadır değişmez iz kalır ekranımda diye ugrasmadım. şimdi nasıl yapsam güvenilmiyor burdaki adamlara.
-
Desingers bunu yazdıenesshn18 bunu yazdı
Bende flexten şüphe ediyom düşmeye bağlı olarak flex onamıstır acabilsem ben yapacam da açacak envanter yok. Servisede güvenmedim valla adam ekran değişecek dedi 70 tl dedi kıllandım bide yanmış dedi bende yakacak bişi yapmadım devresinden elektrik geçmeyen bişi nasıl yanar diye düşündüm. sırf servisi denemek için orjinal ekranıma gizli bi noktasına iz koyup gönderecektim hani bakalım ekran değişmişmi değişmemiş mi diye oda kıyamadım iştir kazadır değişmez iz kalır ekranımda diye ugrasmadım. şimdi nasıl yapsam güvenilmiyor burdaki adamlara.
hacı dediğim gibi japon pazarında veya bimilyoncularda satılan telefonlar için tornavida(özel olur şekli beşgen gibi bişey) var onlardan bitane alacaksın boş bi gün ayarlıcaz seninle görüntülü olarak ben sana açman gereken yerleri gösteririm sende açarsın flexi söker bi bakarız kopukluk veya bi katlanma filan olduysa netten flex siparişi veririz eğer baktık flexde sorun yoksa ekranı sipariş verir ekranı değiştiririz.Eğer ben kendime güvenemem yapamam diyorsan kargo+malzemeler sana ait olmak üzere yollarsın yapar eline yollarım.Basit işlem zaten zorlanacağını düşünmüyorum