Telefonum Kendi Kendine İnternet Kullanıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba 

Telefonda bugun whatsapp harici felan hic bir internet kullanmadim ama telefonum bugun 3 gb internet kullanmis 

Neler yapabilirim 

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

Merhaba 

Telefonda bugun whatsapp harici felan hic bir internet kullanmadim ama telefonum bugun 3 gb internet kullanmis 

Neler yapabilirim 

ayarlardan hangi uygulamanin kullandigina bak

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı

Merhaba 

Neler yapabilirim 

ayarlardan hangi uygulamanin kullandigina bak

Aynen hocam ya şimdi aklıma geldi baktim

Bugün icin 3 gb veriyi instagram kullanmis

Video yuklemistim sabah hala yuklemeye devam ediyor 30 mb lik videoyu yükleyelim diye 3 gb gitti

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Android kullanıyorsanız operatörünüzün aylık verdiği paketi telefonun kota kısmına girin. Kota dolunca telefon otomatik interneti keser. 

mkyb tarafından 23/Nis/17 22:08 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Android kullanıyorsanız operatörünüzün aylık verdiği paketi telefonun kota kısmına girin. Kota dolunca telefon otomatik interneti keser. 

Teşekkür ederim 

Toplam Hit: 1107 Toplam Mesaj: 5
mobil internet