Telefonuma Gelen Garip Arama
-
Merhaba arkadaşlar dün bi bakdım telefon çalıyor numara yok ama açdım bi bayan çıkdı aha dedim kontürler gitti hi felan birşeyler dedi bugünde aradı hi dedi küfür ettim :D paypal olabilirmi acaba paypala verdiğim tel de buydu sizin başınıza geldimi yoksa dolandırıcılık için yapılan birşeymi ? KOSKOCA numara yok yazıyo aramaya çalışıyorum numara yok diyo paypal olsa numarası çıkardı değilmi küfür ettik banlamasınlar :D
-
kredi kartı ile yabancı bir şirketten alışveriş yaptıysan, onay için arayabiliyorlar bazen.
-
ebay'e uye olduysan aktivasyon icin arayip sifre veriyorlar, benzeri bisey olabilir
-
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------
kredi kartı ile yabancı bir şirketten alışveriş yaptıysan, onay için arayabiliyorlar bazen.
sadece paypala verdim numarayı kredi kartı felanda yok :S birine onaylattım paypalımı kapatıom suratını her aradıgında kontür bitecek diye banlamasın bunlar beni :D paypaldah :D -
aradıklarında kontör düşemezzzz
-
Şöyle bir sistem geliştirilmiş bilesiniz lakin herkes farkında değil,siz gelen aramayı kabul edip kulağınıza götürene kadar karşı bir sinyal sesi veriyor ve siz onu onu arıyorsunuz yarım saniyelik bir olay :D
-
aliyk bunu yazdı:
Şöyle bir sistem geliştirilmiş bilesiniz lakin herkes farkında değil,siz gelen aramayı kabul edip kulağınıza götürene kadar karşı bir sinyal sesi veriyor ve siz onu onu arıyorsunuz yarım saniyelik bir olay :D
-----------------------------mümkünsüz
eskiden pcler için vardı o dialer denilen olay dial-up kullananlara
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------aliyk bunu yazdı:
-----------------------------mümkünsüz
eskiden pcler için vardı o dialer denilen olay dial-up kullananlara
ilginç bir terim "mümkünsüz" imkansızmı demek istedin ? Ama mümkünlü hacı bilesin mağdur olaraktan :) -
Explosive bunu yazdı:
KOSKOCA numara yok yazıyo aramaya çalışıyorum numara yok diyo
-----------------------------bravo.
numara yok' u nasil aradin merak ettim ? olmayan numaraya yok demeside yerinde olmus bence
saka gibi hahahahahah alemsin haci