Telefonuma Yönlendirilmiş Aramaları Diğer Aramalardan Ayırmak
-
Merhaba
Bir sabit hattımız var ve bunu cep numarama yönlendirdim..Buraya kadar bir sorun yok. sabit numarayı arıyorlar benim cep telefonum çalıyor.
Fakat gelen çağrıların yönlendirilmiş çağrı mı yoksa benim cep numarama gelen çağrı mı oldugunu anlıyamıyorum.bu iki çağrıyı ayırt etmenin bir yolu var mı acaba
mesela yönlendirilmiş çağrının farklı bir zil sesi ile çalması ya da ekranda yönlendirilmiş çağrı olduguna dair bir işaret vs gibi..
Telefonum xiaomi mi9t
sezeruludag tarafından 09/Ara/20 00:43 tarihinde düzenlenmiştir -
ussd kodu vardi ama bulamadim operatoru arayip actirabilirsin kosullu arama.yonlendirme
-
Senin gibi işyeri telefonumu cep telefonuma yönlendiriyorum. Yönlendirilmiş arama gelince Android kendisi ufak bir yazı ile "yönlendirilmiş arama" uyarısı çıkarıyor. Anlık bir yazı. 2-3 saniye sonra kayboluyor.
Muhtemelen sendede çıkıyordur.
mkyb tarafından 09/Ara/20 01:58 tarihinde düzenlenmiştir -
https://play.google.com/store/apps/details?id=joe.forward
Dene bakalım bir
-
Bende de direkt yazıyor yönlendirilmiş diye minik bir yazı. android 10
-
iphoneler için ne yapılabilir 0850 li numarayı yönlendirdim bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum
-
end bunu yazdı
https://play.google.com/store/apps/details?id=joe.forward
Dene bakalım bir
sadece 3 kullanımlık gerisi ücretli. ücreti önemli değil de çok şikayet var sadece 2-3 sn gösteriyormuş yönlendirilmiş aramayı
-
iphone için banada lazım.
-
Araya kaynayip sunu sorayim, multi yönlendirme deneyen varmi oluyormu ?
A -> B -> C seklinde yapilirsa.
A araninca C caliyor mu ?
-
garga bunu yazdı
Araya kaynayip sunu sorayim, multi yönlendirme deneyen varmi oluyormu ?
A -> B -> C seklinde yapilirsa.
A araninca C caliyor mu ?
Oluyor neden olmasın
-
Telefonum çaldığında aramanın yönlendirmeden geldiğini nasıl ayırt edeceğim. var mı bir yöntem.? iphone
birde eğer arama yönlendirmeden geliyorsa ben açmadan başka birine nasıl yönlendirebilirim. ? acayip lazım beyler.