folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefonun Ekranını Garantiye Girecek Şekilde Nasıl Bozarım

Telefonun Ekranını Garantiye Girecek Şekilde Nasıl Bozarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

selam

telefonu dusurdum ekranda minik cizikler oluştu. herbok çalışıyo aletin ama hazır garantisi varken ekranı garantiyi bozmayacak şekilde bozmanın bi yolu varmı?

hani şunu yapsam ekran bozulur ve servistekilerde değiştirir diyebileceğiniz bişey ?

telefon : lumia 920

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

selam

telefonu dusurdum ekranda minik cizikler oluştu. herbok çalışıyo aletin ama hazır garantisi varken ekranı garantiyi bozmayacak şekilde bozmanın bi yolu varmı?

hani şunu yapsam ekran bozulur ve servistekilerde değiştirir diyebileceğiniz bişey ?

ek garantisi var mıydı ? Benim teknogaranti vardı ve ekran  çatladı verdim   hala serviste 10 gün oldu beklyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Nokia'nin garantisine Teleservice bakıyor bence hiç kasma hocam. Normal arızalı cihaza bile bakmıyorlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Teleservice se iyi bana mı denk geldi bilmiyorum müşteri cihazı elimde patladıydı dokunmatiği değiştirirken iç ekranı kırmıştım yenisini verdiler şebeke arızası wifide kopma ve durduğu yerde şarj yiyo diye yazdırdım dümenden .değiştirdiler cihazı

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Nokia'nin garantisine Teleservice bakıyor bence hiç kasma hocam. Normal arızalı cihaza bile bakmıyorlar. 

tugla olan htc cihazimin ankartini yenileyip geri yollamislardi, bes kurusta para vermemistim.

Saglam nedenle gidersen bi nebze sansin olur. Ama ekran icin bisey diyemem :/

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

ekranı kullanıcı hatasız bozman çok zor, donanımsal olarak anakart ekran çıkışına manuel mudahale etmen ya da ekran iç görüntü pedini kurcalaman gerekir ki telefonun içini açtığın ve kurcaladığın anlaşılır, hadi anlamadılar diyelim hadi ekranı da bir şekilde bozdun bu sefer anakartı değiştirirler, belki ekranın içini de değiştirdiler diyelim ama dış kapağı değiştirmezler, ekranın yine çizik olarak alırsın telefonu eline. boşuna sağlam olan birşeyi bozup tekrar yaptırmış olursun.

Bilinmeyen tarafından 25/Oca/15 03:32 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Dış camı ucuz al çinden takmasıda kolay zaten uğraşma telesevice le falan :s

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

selam

Ekranin bazi noktalarinda dokunmatik calismiyor,algilayamiyor.donma olmamasina ragmen diye basina eklersen ekran degisiyor. 5800 ve lumia 920 de 3 kere oyle ekran degistirttim.gerci 5800 degistirdiler ekrani ama icinde toz kalmisti ondan telefonu degistirttim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Garanti kapsamına alıcı cihaz lazım sana

HolyOne tarafından 25/Oca/15 07:37 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Teleservice millet sövüyo ama telefonun arkasındaki beatsaudio yazısı silindi diye kasasını, pili az gidiyo diye pilini, sesi az çıkıyor diye hoparlörü değiştirdiler daha  nee olsun :)  

Mıknatısla falan bozulmaz mı ki ekran? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

ben bu servislere edilen küfürlerin abartılan hikayerin çoğuna inanmayan biri olarak sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. sonuçta orda çalışanda senin benim gibi insan bu malzemelerin parasıda nokia ya giriyo teleservice deki elemanın sikindemi? ben olsam her gelen telefona elimden geldiğince kıyak yapar herbokunu değiştirirdim.

yedek telefonum var. ekranın bazı noktaları algılamıyo diye göndericem sonuçları yazarım

@şeyh onu bende düşündüm ama aletin bataryası çıkmıyo.üzerinde enerji varken böyle bişey yaparsam yarrağı yiyebilitesi yüksek gibi geldi.

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 1722 Toplam Mesaj: 11