Telefonun Ekranını Garantiye Girecek Şekilde Nasıl Bozarım
-
selam
telefonu dusurdum ekranda minik cizikler oluştu. herbok çalışıyo aletin ama hazır garantisi varken ekranı garantiyi bozmayacak şekilde bozmanın bi yolu varmı?
hani şunu yapsam ekran bozulur ve servistekilerde değiştirir diyebileceğiniz bişey ?
telefon : lumia 920
-
nurulmac11 bunu yazdı
selam
telefonu dusurdum ekranda minik cizikler oluştu. herbok çalışıyo aletin ama hazır garantisi varken ekranı garantiyi bozmayacak şekilde bozmanın bi yolu varmı?
hani şunu yapsam ekran bozulur ve servistekilerde değiştirir diyebileceğiniz bişey ?
ek garantisi var mıydı ? Benim teknogaranti vardı ve ekran çatladı verdim hala serviste 10 gün oldu beklyorum.
-
Nokia'nin garantisine Teleservice bakıyor bence hiç kasma hocam. Normal arızalı cihaza bile bakmıyorlar.
-
Teleservice se iyi bana mı denk geldi bilmiyorum müşteri cihazı elimde patladıydı dokunmatiği değiştirirken iç ekranı kırmıştım yenisini verdiler şebeke arızası wifide kopma ve durduğu yerde şarj yiyo diye yazdırdım dümenden .değiştirdiler cihazı
-
mkyb bunu yazdı
Nokia'nin garantisine Teleservice bakıyor bence hiç kasma hocam. Normal arızalı cihaza bile bakmıyorlar.
tugla olan htc cihazimin ankartini yenileyip geri yollamislardi, bes kurusta para vermemistim.
Saglam nedenle gidersen bi nebze sansin olur. Ama ekran icin bisey diyemem :/
-
ekranı kullanıcı hatasız bozman çok zor, donanımsal olarak anakart ekran çıkışına manuel mudahale etmen ya da ekran iç görüntü pedini kurcalaman gerekir ki telefonun içini açtığın ve kurcaladığın anlaşılır, hadi anlamadılar diyelim hadi ekranı da bir şekilde bozdun bu sefer anakartı değiştirirler, belki ekranın içini de değiştirdiler diyelim ama dış kapağı değiştirmezler, ekranın yine çizik olarak alırsın telefonu eline. boşuna sağlam olan birşeyi bozup tekrar yaptırmış olursun.
Bilinmeyen tarafından 25/Oca/15 03:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Dış camı ucuz al çinden takmasıda kolay zaten uğraşma telesevice le falan :s
-
nurulmac11 bunu yazdı
selam
Ekranin bazi noktalarinda dokunmatik calismiyor,algilayamiyor.donma olmamasina ragmen diye basina eklersen ekran degisiyor. 5800 ve lumia 920 de 3 kere oyle ekran degistirttim.gerci 5800 degistirdiler ekrani ama icinde toz kalmisti ondan telefonu degistirttim.
-

Garanti kapsamına alıcı cihaz lazım sana
HolyOne tarafından 25/Oca/15 07:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Teleservice millet sövüyo ama telefonun arkasındaki beatsaudio yazısı silindi diye kasasını, pili az gidiyo diye pilini, sesi az çıkıyor diye hoparlörü değiştirdiler daha nee olsun :)
Mıknatısla falan bozulmaz mı ki ekran?
-
ben bu servislere edilen küfürlerin abartılan hikayerin çoğuna inanmayan biri olarak sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. sonuçta orda çalışanda senin benim gibi insan bu malzemelerin parasıda nokia ya giriyo teleservice deki elemanın sikindemi? ben olsam her gelen telefona elimden geldiğince kıyak yapar herbokunu değiştirirdim.
yedek telefonum var. ekranın bazı noktaları algılamıyo diye göndericem sonuçları yazarım
@şeyh onu bende düşündüm ama aletin bataryası çıkmıyo.üzerinde enerji varken böyle bişey yaparsam yarrağı yiyebilitesi yüksek gibi geldi.