folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Telefonun Radyosunu BT Kulaklığa Yönlendirme [İstek]

Telefonun Radyosunu BT Kulaklığa Yönlendirme [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gençler , sabahları-akşamları işe gidip gelirken radyo dinlemeyi seviyorum

Fekat 1.si BT[4] Kulaklıklar radyoyu kumanda etmiyor sadece müzik çaları kumanda ediyor ve çalıyor

2. Radyoyu kumanda etmeyi bırak sesi BT kulaklığa da yönlendirmiyor

Bu sorunları halledecek bir yazılım ve donanım var mııdır?

Güzün bir BT transmiter aldım bari BT kulaklıkla dinleyim diye fakat o da girişim yaoyorm ses çok kötü geliyor..

akılı saatler radyoyu kumanda eder mi?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

radyonun çalışması için kulaklığın kablosunun takılması gerekli. ortak radyo yayın yapan platformlar var.onların uygulamalarını (misal powe fm platformu) indirirsen BT den ses alırsınız.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    caldii10 bunu yazdı

radyonun çalışması için kulaklığın kablosunun takılması gerekli. ortak radyo yayın yapan platformlar var.onların uygulamalarını (misal powe fm platformu) indirirsen BT den ses alırsınız.

Tamma öyle de kulaklığı takınca ses ya kulaklığa ya da hoparlöre gidebiliyor.. BT ye yönlenmiyore..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1793 Toplam Mesaj: 3
bluetooth4 bt radyo kumanda transmitter