Telefonun Sesi Az Çıkıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thebaby
    thebaby's avatar
    Erkek
    arkadaşlar samsung shg-u700 aldım herşeyinden memnunum fakat sesi çok az çıkıyor daha yeni aldım teli bu serinin sesi azmı çıkıyor yoksa benim teldemi bir problem war bilgisi olanlar ilgilenebilirlerse çok sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hocam o modeli kullanmadım ama, seri farkı olamaz. Sesi normal standartlarda çıkmalı. Aldığın yere götür, yada bir telefoncuya götür kıyasla, daha tatminkar bir cvp alırsın.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    oo hemşerim onun programı var ses yükseliyo bulutut un varsa programını bulurm sana yoksa telefoncuya git halleder

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thebaby
    thebaby's avatar
    Erkek

bu u700 lerin sesimi az çıkıyor acaba onu merak etmiştim ben

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    thebaby bunu yazdı:
    -----------------------------

bu u700 lerin sesimi az çıkıyor acaba onu merak etmiştim ben

-----------------------------
    sende normal sesi çıkar ama programla yükseliyo istersen yükselt bu arad tokatın neresinden

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thebaby
    thebaby's avatar
    Erkek
    merkezdenim sen kullandınmı bu telefonu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    beende başka model vardı bunu kullanmadım ben yükseltirmiştim daha fazla ses çıkıodu  o zamn

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

he programla sesi yükselt de al eline hoparlörü

gerek yok atlatırsın hoparlörü 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 1810 Toplam Mesaj: 8