Telefonunuz Kayıt Dışıdır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EoN
    EoN's avatar
    Erkek

Merhabalar beyler bayanlar, başlıktada yazdığım gibi Yasal uyarı adı altında bu içerikte bir mesaj aldım 3596.... IMEI numaralı telefonunuz kayıt dışıdır diye neyse ben bu telefonu gg kod adlı sitede bir vatandaştan aldım pasaport kayıtlı olduğu belirtiliyordu. neyse iyi güzel kullandım 3 ay sonra bu mesaj geldi bana adama mesaj attım siteden halledicez dedi hallettide 7-8 ay geçti 1 hafta önce yine aynı mesajı aldım yine düzeltir o eleman diye hiç kurcalamadım ama dün akşam itibariyle telefon servis dışı kaldı adam hesabını kapatıp kayıplara karışmış şimdi ne yapacağımı bilmiyorum başına gelen bir dost bulabilirsem ne mutlu bana

What a Wonderful World ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Tel modeli ?

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

adam kayıt felabn yaptırmamış büyük ihtimalle imei change yapıp iteklemiş sana hocam. pasaport kayıtı olup olmadığını öğrenmek için ödeme onayı vermeden önce btk sitesinden imei kontrolü yapın. telefon modeli ile imei kontrolünde yazan model marka kontrol etmeden onayı vermeyin derim.

edit: hocam btkyı ara durumu anlat ama ben aradım halletti gibisinden değil. telefonu aldım pasaport kayıtlı dedi ama kayıtlı değilmiş ne yapabiliriz bu durumda de. bir ikincisi adama parayı nasıl gönderdin ? eğer havale ile ise isim soyisim yazar savcılığa dilekçe ver dolandırıcı diye. bi bardak su iç.

interfector tarafından 13/Kas/12 20:15 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şöyle açıklayayım ;

Hacca ve umreye giden hacıların pasaportlarını turizm şirketleri bu işler için kullanıyorlar.Bazen hacıların telefonla işi olmadığı için kayıt devam ediyor ama bazı hacılar kendi pasaportlarını kullanmak isteyince benim bu işte haberim yok diyerek imei kaydını iptal ettiriyor.Şimdi sen birde imei kaydı sildirme parasıda vereceksin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EoN
    EoN's avatar
    Erkek
    Durumu :   KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI
    Kaynak :  -
    Üretici :  Üretici: Samsung Korea
     Pazar Adı: Samsung GT-N7000 Model Bilgileri: Samsung GT-N7000

uyuşma sorununda bir sorun yok gibi sadece burdan sorgulamayı biliyorum sanırım başka bir yer yok

What a Wonderful World ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    EoN bunu yazdı
    Durumu :   KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI
    Kaynak :  -
    Üretici :  Üretici: Samsung Korea
     Pazar Adı: Samsung GT-N7000 Model Bilgileri: Samsung GT-N7000

uyuşma sorununda bir sorun yok gibi sadece burdan sorgulamayı biliyorum sanırım başka bir yer yok

ozaman durum FrankMalkovski anlattığı gibi olmuş hocam. ver savcılığa dilekçeyi uğraşsın dursun ipneler. sende telefonu sat. imei kayıtsız diyerek. yada imei change yapıp kullanırsın telefon perte çıkana kadar.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    EoN bunu yazdı

Merhabalar beyler bayanlar, başlıktada yazdığım gibi Yasal uyarı adı altında bu içerikte bir mesaj aldım 3596.... IMEI numaralı telefonunuz kayıt dışıdır diye neyse ben bu telefonu gg kod adlı sitede bir vatandaştan aldım pasaport kayıtlı olduğu belirtiliyordu. neyse iyi güzel kullandım 3 ay sonra bu mesaj geldi bana adama mesaj attım siteden halledicez dedi hallettide 7-8 ay geçti 1 hafta önce yine aynı mesajı aldım yine düzeltir o eleman diye hiç kurcalamadım ama dün akşam itibariyle telefon servis dışı kaldı adam hesabını kapatıp kayıplara karışmış şimdi ne yapacağımı bilmiyorum başına gelen bir dost bulabilirsem ne mutlu bana

Adam telefonu pasaport a kayıtlı gibi göstermiş sonra btk evrakları kontrol edince pasaportun başka bir telefon için kullanıldığını yada kullanılamayacak bir pasaport oldugunu anlamış senin teli kapatmış olay budur.Sahtekar kaynar o siteler inanma kayıtlı laflarına.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EoN
    EoN's avatar
    Erkek

Tamamdır hocam yarın btkyı arıycam bi yasal şekilde halledebilirsek daha iyi ama imei change yapıcaz gibi neyse 200-300 lira kurtaralım derken zararada giricez ipneler yüzünden

What a Wonderful World ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

abi imei konusunda tanımadığınız adamlara güvenmeyin.. adamın yediği halt aylar sonra ortaya çıkıyo bu durumda olduğu gibi sonra yenilen kazıkla kalıyo ortada insan.

.
Toplam Hit: 1496 Toplam Mesaj: 9