Telegram Referans Sistemi İçin Bot , Vs Var Mı?
-
Malum Airdrop konuları için çok yardırıyorum ...
Yanlız referans muhabbeti sıkıcı oluyor , sürekli çevremde Telegram'a gir şuna tıkla , buna tıkla diye yalvariyoruz 😁
Yok mu bunun bir imkanı , yolu yordamı?
Şöyle bir video buldum geçen gün ama hiçbir cacık anlamadim 🤷🏻♂️
Varmı şöyle 3 / 5 / 10 / 20 referans kasabilecek birşeyler ...
Bot , Vssss ...
Malum sebepler sebebi ile konu gizlice ...
-
Notcoin den önce kimse beni sallanıyordu, bedavadan 180 dolar alıp 390 dolara vurunca "kanka bana da öğretsene şu işi" diyenlerden WhatsApp grubu kurdum 5 kişilik refim hazır kıta bekliyor :) Düşün artık telegram botlarında ref için WhatsApp grubu kurduk telegramdan bihaber insanlarla..
Bazı insanlar bu tip şeyler için kesin kanıt istiyor..
Baktın olmadı Twitter veya insta hesabını bu iş için feda edeceksin; şu kadar aldım, şu bot vıttırıvızzık değil, şu bot 2 hafta sonra listelenecek falan diye pazarlama yapacaksın. Kaç kişi gelirse artık..
-
yanak bunu yazdı
Notcoin den önce kimse beni sallanıyordu, bedavadan 180 dolar alıp 390 dolara vurunca "kanka bana da öğretsene şu işi" diyenlerden WhatsApp grubu kurdum 5 kişilik refim hazır kıta bekliyor :) Düşün artık telegram botlarında ref için WhatsApp grubu kurduk telegramdan bihaber insanlarla..
Bazı insanlar bu tip şeyler için kesin kanıt istiyor..
Baktın olmadı Twitter veya insta hesabını bu iş için feda edeceksin; şu kadar aldım, şu bot vıttırıvızzık değil, şu bot 2 hafta sonra listelenecek falan diye pazarlama yapacaksın. Kaç kişi gelirse artık..
☺️
700 kişilik bir şirkette çalışıyorum , 23 tane civarı tıklama oyunu oynuyorum , en azında refim 10 en çok olanında 26 ... Nazım geçene tiklattiriyorum , kimisine kendim telegram kurup yapıyorum ama kimseye minnet etmemek amacıyla sormak istedim :) yoksa 3 kişi 5 kişi her türlü zaten ekliyorum hocam ...
-
JiggSaw bunu yazdıyanak bunu yazdı
☺️
700 kişilik bir şirkette çalışıyorum , 23 tane civarı tıklama oyunu oynuyorum , en azında refim 10 en çok olanında 26 ... Nazım geçene tiklattiriyorum , kimisine kendim telegram kurup yapıyorum ama kimseye minnet etmemek amacıyla sormak istedim :) yoksa 3 kişi 5 kişi her türlü zaten ekliyorum hocam ...
Ben insana laf anlatmayı sevmiyorum lakin ref istiyorsan mecbur ağzını eğeceksin :)
-
Bizim fabrika yemeklerde molarda bakıyon masa titreşime geçmiş işçiler yolda tıklıyor not koyinden sonra bi daha para verirlerse milleti yolda göreceksiniz o zaman her tarafa yayılır