Telegram Üzerinden Ethereum Kazanma
-
Bu uygulama taiko ağı üzerinden ethereum gönderiyor ve hemen hesaba geçiyor. Metamask cüzdanınızla yada destekliyorsa borsa cüzdanınızla oynayabilirsiniz. Öncesinde twitter ve discord doğrulaması yaptırıyor.
Uygulama eski atarilerdeki bomberman oyununa benziyor, arada bombalı tipler var onlardan kaçın.
Günlük 10 free hak veriyor ve bunları free yazanlarda oynayabilirsiniz.
2 dk süresince ölmemeye çalışın. Özellikle çantaları toplarsanız daha çok kazanırsınız.
Madenlern üzerine tıklayarak madenler kazıyoruz.
Son olarak yine hatırlatıyorum; ücretsiz olanları deneyin para yatırıp oynamayın.
Refli linkim;
https://t.me/CrackAndStackBot/start?startapp=dtys5m59cyi37x0d
Oyun videosunu da izleyin mutlaka
-
Abi ben de şahane bişey buldum ilk para çekme işlemimi yapınca paylaşacağım sizinle.
ele güne rezil olmayak şimdi :D işi gücü bırakırım zaten ödeme gelirse.
-
uzi bunu yazdı
Abi ben de şahane bişey buldum ilk para çekme işlemimi yapınca paylaşacağım sizinle.
ele güne rezil olmayak şimdi :D işi gücü bırakırım zaten ödeme gelirse.
Bekliyoruz :)
-
Refinden kaydoldum hocam. 32 tane airdropun gtünü bekleyeceğime bununla uğraşırım daha iyi..
-
reften kayıt oldum bende trustwallet ekledim bakalım
-
Siz etherium mu çekiyonuz hacı :D
-
Valla keyifli oyunmuş eyvallah hocam
Edit: hocam phantom cuzdandan eth al kısmında çıkan adresi kopyalayıp yapıştırdım oyuna gönderdik diyorlar parayı ama gelen giden yok
Headhunterz tarafından 01/Ağu/24 20:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Headhunterz bunu yazdı
Edit: hocam phantom cuzdandan eth al kısmında çıkan adresi kopyalayıp yapıştırdım oyuna gönderdik diyorlar parayı ama gelen giden yok
2 dakika içinde ölmemem lazım, öldüysen yatmayabilir. Kontrollere alışamadığım için lavın içinden çıkamadım :))
-
Headhunterz bunu yazdı
Metamask yada erc-20 destekli cüzdan vermen lazımdı, gelen coinleri de taiko ağında görüyorsun.
Phantom a taiko ağı ekleniyor mu bilmiyorum.
-
qoqo bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdı
Metamask yada erc-20 destekli cüzdan vermen lazımdı, gelen coinleri de taiko ağında görüyorsun.
Phantom a taiko ağı ekleniyor mu bilmiyorum.
Eyvallah hocam , platformla da x üzerinden iletişime geçtim masaüstü pc üzerinden tekrar giriş yapıp değiştirmemi soyledi. Iyi bir proje sagol paylaştığın icin
-
Trust wallet erc-20 adresini verdim. Taiko ağını nasıl ekleyebilirim bilen var mı?
çözüldü..
Laq3sre tarafından 04/Ağu/24 22:16 tarihinde düzenlenmiştir