Telekom Fatura Sorunu
-
Arkadaşlar benim adsl borcundan dolayı kapanmıştı (3 fatura 150 ytl ) bugün akşam 5:00 (17:00) de yatırdım ama adsl destek hattını aradığımda fatura ödenmedi gözüküyormuş.Acaba mesai saatleri dışında yatırdığım için mi açmadılar?Bu konuda bilgisi olan varsa ve yazarsa seviniriz ailecek :D Kalın sağlıcakla...
-
yarın açılır
-
borcundan dolayı kapalı demişlerdi adsl destek hattından ama yatırmaya gittiğimde veznedeki hatun şuan adsl hizmetiniz açık demişti???
-
Bide benim hat ev telefonundan ayrı yani evde 2 hat var biri normal ev telefonu için diğeri adsl için benimkisi yani.şimdi her ay adsl dışında ayrı bir faturada zarttan zurttan vergi borçları içeren sanki telefon kullanıyormuşum gibi a.q.her ay nerden baksanız 15 ytlde ona gidiyo.sorum şu bunu ortadan nasıl kaldırabilirm.ben telefon kullanmıyorum sadece internet için hat ama tel faturasıda geliyo ????
-
Para Merkezdeki Makinada Yatırılmıs Olarak Görününce açılır Dert Etme..
-
adsl istiyorsan zike zike ödüyecen tel vergisini...ama kablonet adsl ye başvurursan tel i iptal ettirirsin...öyle olur.
-
sağolun beyler Allah razı olsun hepinizden .Computerwolf bu dediğin kablonet adsl olayını biraz daha açarmısın yabancıyım bu konulara olursa ona geçelim.böyle 15-20 ayrı ödeyeceğime sınırsıza geçerim daha iyi a.q.
-
kardeş pardon da nie duvardan evinizin telefon numarası için ikinci bi giriş açtırmıyon.Şu anki hattı da kapattırırsın!?
-
temmuz 25 ten beri fatura gelmiodu bana da
onların gavranacağı yok ben davrandım gittim yatırdım
faturayı gönderdiklerini sölediler halbuki bana fatura falan gelmedi hiç hattımı da kesmediler hiç
acaba yatırmasam ne olurdu ??? -
by_medcezir bunu yazdı:
sağolun beyler Allah razı olsun hepinizden .Computerwolf bu dediğin kablonet adsl olayını biraz daha açarmısın yabancıyım bu konulara olursa ona geçelim.böyle 15-20 ayrı ödeyeceğime sınırsıza geçerim daha iyi a.q.
Kablonet adsl hakkında bir broşür okumuştum.Onu anlatmayayım,onun yerine biraz araştırdım ve bir kaynak buldum,burdan bakabilirsinhttp://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=14155
http://www.kablonet.com.tr/knet/
Fiyatlar ise şöyle;

Toplam Hit: 1419 Toplam Mesaj: 10