Telekom Haciz Durumu
-
Sabahın köründe berbat ötesi bir haber aldım. Avukat mektup göndermiş eve telekoma borcum olduğundan dolayı. Geçen senelerde benim adıma kuzenime telefon çıkarttık. Bu da ödememiş şimdi telekomda avukata vermiş. Aradım sordum 461 milyon pazartesiye kadar istiyolar. Dedim zor bişey bugun daha hafta sonu bulmam zor, çarşamba gününe kadar ertelediler.
Şimdi ben bu borcu ödedikden sonra sicilim bozulurmu ? Yani ileride karşıma çıkar mı bu durum (bankadan kredi istediğimde vb.)
Yada başka bi hat çıkartmak istesem bu olay yüzünden vermeme gibi ihtimaller doğarmı ?
-
bankayla ilgili böyle bir durumun olucağını sanmıyorum. ayrıca avukata borcu taksitlendirme yapabilirmiyiz diye sormadın mı? durumum filan yok diyerekten. yapmaları lazım diye düşünüyorum. mahkeme kararı vermio sonuçta
-
taksitlendirmeyi sordumda biz yapamayız dediler. Zaten avukatlada konuşmadım orda sekreteri gibi bişeyi vardı o anlattı durumu bana.
-
bizimde öyle borcumuz vardı taksitlendirme yaptırdık her ay ormal faturanın üstünde para ödüyoruz. sizinkinide yapmaları lağzım.
-
artık bulamazsam parayı 2. çare olarak taksitlendirm talebinde bulunurum :S
-
gelecekte karşına çıkmaz
-
benimde aynı olaydan başımda dert vardı.taksitlendirme yoluna gittim. ama kendisinede dedim ki bakın ödeme gününden önce beni mutlaka arayıp hatırlatın yoksa unutur ödeyemem ödeyemezsemde sorumluluk kabul etmem dedim tamam dedi ve bi daha beni aramadı :)
-
hocam borcun varsa ödememezlik yapma.. onlar aramaz belki ama borcunu unuttuklarını düşünme :) :. Bi şekilde bir gün karşına gelip çıkıyo.. Beni çok fazla gerdi durum, bi şekilde buldum ödedim.
(Bu konuyu açarken telefon borcumdan dolayı açmıştım. Ödedikden 1 ay sonrada adsl geldi. O da bana girdi gacırt diye :) .. Nese şimdi temiz bir müridim )
-
aynı durumla bizde karşı karşıya kaldık, babam 14 yıl önce birine telefon açtırmış unutmuş gitmiş, son bir yıl ödememişler 460 civarı bizede borç çıktı, telekomdan bir tanıdık bulun, veya gidin indirim talep edin, hemen ödeycem deyin, biz öyle yaptık,
kredi kartıyla çektirdik 400 tl. ödeştik.
bunun büyük bölümü faiz, ve avukatlık ücreti
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------
Sabahın köründe berbat ötesi bir haber aldım. Avukat mektup göndermiş eve telekoma borcum olduğundan dolayı. Geçen senelerde benim adıma kuzenime telefon çıkarttık. Bu da ödememiş şimdi telekomda avukata vermiş. Aradım sordum 461 milyon pazartesiye kadar istiyolar. Dedim zor bişey bugun daha hafta sonu bulmam zor, çarşamba gününe kadar ertelediler.
Şimdi ben bu borcu ödedikden sonra sicilim bozulurmu ? Yani ileride karşıma çıkar mı bu durum (bankadan kredi istediğimde vb.)
Yada başka bi hat çıkartmak istesem bu olay yüzünden vermeme gibi ihtimaller doğarmı ?
----------------------------- < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> r>korkma bi sorun yaratmaz için rahat olsun