folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Telekom No Sorgulama Programı Telefonunuzu Verin O Size Adresi Ve Kime Ait Olduğunu Söylesin

Telekom No Sorgulama Programı Telefonunuzu Verin O Size Adresi Ve Kime Ait Olduğunu Söylesin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    (valla canım sıkıldı biraz da paylaşım dedim :D )İstediğiniz Numarayı yazın kime ait oldugu ve hangi semtte oldugunu gösteriyor..

http://rapidshare.de/files/20305627/ttarama_inst100-041F.rar.html
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek
    mükemmelsin be kanka.. indirdim.. süper program.. tavsiye edilir.. paylaşım içün sağol var ol.. cep için olanı var mı? (yüzsüzliğin bu kadarı . com :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :)) Türk telekomun gsm şirketleri için çalıştığını bilmiyordum.
    Aynı şeyi burdan da yapabilirsiniz
    http://www.ttrehber.gov.tr/trk-wp/IDA2

Bunun programı yazılmış sanırım.Paylaşım için sağol

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    hackingo valla cep için olanını arıyorum ama herhalde onun için bir program yada web side yok ama bulursam mutlaka burda paylaşım yaparım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    o programı bulamazsın ya yoktur ya da yazan kişi dağıtmaz.Tamamen gsm şirketlerinin databaselerinde saklıdır.Öyle herkese açık bir paylaşım değildir.Sözleşmeye göre adres gibi özel kısımlar herhangi bir şahıslara açıklanamaz.Bu yasalarla korunma altına alınmıştır.Ancak savcılık,istihbarat v.s. gibi kurumların iç çamaşırınızın markasını öğrenmeye kadar hakkı vardır :D Yani normal şahıslar buna erişemez

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    evet ertan haklısın bence öle bi programı yapan yoktur öyle birşey olsa mesela adam gsm şirketlerinin databaselerine girse oradan bir şekilde onları alsa mesela diyelim turkcellinkine girse orada bir sanatçının adını yazar o sanatçının nosu falan çıkar yada kafadan atcak falan filan iyice kafam karıştı ya :D Yada yazan olmuştur adam dağıtmamıştır ben olsam bende dağıtmam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    paylaşım için teşekkürler. Ertan hocama katılıyorum gsm için bulman çok zor. Ama ilerisi için bişe demek doğru olmaz tabi

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    İyi bir paylaşım,işimize yarayacak bir konu,teşekkürler.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
Toplam Hit: 1920 Toplam Mesaj: 8