Telekom Sizi Ne Kadar Kaziklamis Ogrenin
-
http://www.telekazik.org/
ilginc bir site, telekom bas bas bagiriyor indirim yaptik indirim yaptik diye, hesaplatinca bayaa bi bindirim yaptirdigi gozukuyor.
bir avatar vardi hani. telekom sana kafam girsin o geldi aklima nedensiz. -
Eyw Hoja, Hemen Bakıom BakaLım Ne Kadar Kazıq Yemişim :S
-
çok güzel bi site =)
telekom un a.q... -
kazık felan yemiyom telefonu sadece internette kullanıyorum ama o da başlı başına kazık zaten:) ne güzel istanbulda 12 ytl ye giriyorduk ahh negünlerdi:)
-
ThElektronikci bunu yazdı:
-----------------------------
kazık felan yemiyom telefonu sadece internette kullanıyorum ama o da başlı başına kazık zaten:) ne güzel istanbulda 12 ytl ye giriyorduk ahh negünlerdi:) -----------------------------senden elektronikci olmas olsa olsa belesci olur :)
ayrica 12 degil 20 ytl oduyordun hatirlatirim
-
site süper olmuş yanlız flashın mına komuş yapan (:
-
Yapan herif hakkaten döktürmüş... Telekomun ta a.q ...
-
telekomun ben amq. dün baktık 9 gb indirmişsiniz diyo bişe indirdiğimizde yokki anlamadım gitti.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------senden elektronikci olmas olsa olsa belesci olur :)
ayrica 12 degil 20 ytl oduyordun hatirlatirim
-----------------------------
olsun abi gitmeden önce 2 ay 12 vermedik mi? pardon 12,5 ytl :=):=) canlar varken :)
-
Telekoma tükürsen yarabbi şükür.İstedikleri kadar site açsınlar amk.Adamlar almışlar tekeli ellerine at oynatıyorlar.Ödeyecekleri 3 taksiti peşin ödeyecek kadar kar yaptılar bile şimdiden.Allah belanı versin akp ne diyeyim.Araplar sömürsün şimdi Türkiyenin kurumunu
-
Ahahahah helal olsun lan yapana walla :D