Telekoma Darbe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    arkadaslar varya cidden yardım elini uzatn kimse yok ama ben cevapını bulana kadar a rıyacam ben adsl kotalı kullanıyorum...amcamın oglunun kafesi 200 mt ilerde onun account name ile girebilirmiyim şifre ve adını biliyorum nasıl girecem onun hesabına neler gerekli
    özellikler
    benim modem inca
    onun modemi zyxel
    gece 12 den sonra kapıyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    onda wireless(yazılışını bilmiyorum :)) ) varsa bağlanabilirsin diye biliyorum

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Hacım ne alakası var telekoma darbeyle :P bu arada şifreyle kullanıcı adını pmle yollarsan fena olmaz :D eğer biliyosan kullanabilirsin ;) bak şöyle yapıcaksın;
    eğer elle kendin bağlanıyosan kendi account ve şifren yerine onunkini yazıcan,eğer elle bağlanmıyosan İE penceresi açıp araçlar>internet seçenekleri>bağlantılar sekmesi>ordan kullandığın bağlantıyı seçip ayarlara tıkla ve aşağda account ve şifresini gir uygula tamam de,hadi hayırlısı :D ama modeminede girmen lazım,kendi ip nonu yazzıcan İE penceresine daha sonra kullanıcı adı şifre sorcak,modemin ince olduğu için şifresini falan bilmiyom ama (admin admin) gibi deniyebilirsin ;) modem ayar sayfasındanda deiştirmen lazım şifre ve accountu.Yani otomatik bağlanıyosan işin zor,ben elle bağlantı yaptığım için istediğim adsle girebiliyorum :D ne diyim kolay gelsin

:)
Toplam Hit: 666 Toplam Mesaj: 3