Telekoma Yeni Rakip. Işık Hızında İnternet :)
-
http://www.tellcom.com.tr/bireysel/kampanyalar/quiknet-bilgisayar.aspx
arkadaşlar biraz once reklemını gördum dağıtıma başlamış. altyapısı optik kablo, cok cazip kampanyalarida var. laptop falan veriyor. siteden incelersiniz. -
kimse telekom kadar hızlı olamaz..
-
telekoma kafam girsin
-
daha önce verildi
-
geçenlerde bunu bayagı bir tartıştık bizim mühendislerle türkiyede alt yapı telekoma ait oldugu için hiç kimse bu konuda ona rakip çıkamaz bir nevi tekel oldu internet.
şimdi benim projem şu her evde nerde ise uydu anteni var ve çekmeyen yer yok bi alt yapı hazırlansa her eve tv yayını telefon ve internet verilse uydu ile bizde kullandıgımız kadar parasını ödesek ve adsl sizin orda yok santraliniz digital degil sorunu çözelse sizce nasıl olur?
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------geçenlerde bunu bayagı bir tartıştık bizim mühendislerle türkiyede alt yapı telekoma ait oldugu için hiç kimse bu konuda ona rakip çıkamaz bir nevi tekel oldu internet.
şimdi benim projem şu her evde nerde ise uydu anteni var ve çekmeyen yer yok bi alt yapı hazırlansa her eve tv yayını telefon ve internet verilse uydu ile bizde kullandıgımız kadar parasını ödesek ve adsl sizin orda yok santraliniz digital degil sorunu çözelse sizce nasıl olur?
-----------------------------mantıklı, kullandığın kadar dğeil , aylık sabit bi ücret yaparsın :)
-
kullanan varmi 100 mbit fln ?
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------telekom hızlımı :P
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------geçenlerde bunu bayagı bir tartıştık bizim mühendislerle türkiyede alt yapı telekoma ait oldugu için hiç kimse bu konuda ona rakip çıkamaz bir nevi tekel oldu internet.
-----------------------------walla ii olur hajı.. mesela benim öyle, santral digital diil adsl yok dial-up kullan kullan her ay fatura giriyo.. ayrıca telekoma kafam girsin :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------telekom hızlımı :P
-----------------------------telekom hızlımıdan kastı adamın telekomun alt yapısını kullanarak telekomdan daha hızlı olmayı başaramaz diyor
Fakat yurt dışı çıkışları dışında ben katılmıyorum
-
memelekete donunce kablo nete donucem bakalım o nasıl....