Telekomda Çalışan ?
-
mrb. ben geçen sene evime telefon bağlatmıştım. 11 haziranda kapatmaya gittim ve kapattırdım yanlız oradaki kadın bana 10 temmuzdan sonra tekrar gelip son 1 faturanı daha ödemen lazım dedim.
sonra araya tatil girdi filan. tarih 10 eylül oldu :|
ben internetten sorgulattım her hangi bir borç görünmedi. kapatma işlemler şehir merkezlerinde yapılıyormuş ve benim buradan telekom merkez 1 saat sırf gidiş :|
eğer telekomda çalışan biri varsa buna bi cevap verebilirmi ? internetmi doğru diyor yoksa telekomdaki kadın mı :S :|
bide eğer fatura varsa % kaç faiz biner :S
-
fax çeksende olur ayrıca öle tanıdık çalısan fln muhabetti ile yapamazsın o işe dosyaya o faturanın girmesi lazım
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
fax çeksende olur ayrıca öle tanıdık çalısan fln muhabetti ile yapamazsın o işe dosyaya o faturanın girmesi lazım
-----------------------------işi halletmeye çalışmıyor eğer kadın haklıysa gidim yoksa 2 saatlik yol çekilmez diyor
not : kadın nasıl biriydi föx ?
-
yok hocam yanlış anlamışın. ben borç kapatmaya çalışmıyorum.
kadın 10 temmuzdan sonra borcunu öde demişti
ama internette borç görünmüyor. bunu soruyorum.
@kro : walla yaşlı bişeydi :D ne bilim olm 2 ay öncesinin şeyi :C
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam yanlış anlamışın. ben borç kapatmaya çalışmıyorum.
kadın 10 temmuzdan sonra borcunu öde demişti
ama internette borç görünmüyor. bunu soruyorum.
-----------------------------internete göre ben 50 trilyon borçtayım hocam vergi numaramı girince öle diyo :D gittik kadın yanlış sıfır girmiş bişiyler olmuş düzelttik sadece internet databaseinde öleymiş
senden o borcu alırlar söliyim aha yok diye sevinme 50 yıl sonra fln gelir bu tarihte şu borcunuz %90000000000 faizle 5 milyar olmuştur ödeyiniz diye
buna benzer bişiy 2001 yılında trafik cezası yemişti babam 2008 yılında geldi ceza 100 lira olmuş 3.5 milyar
-
anasının gözü. yarın bi gidiyim ozaman :| 2 aylık faiz binse kaç para gelir ki :S :| % kaç faiz yapıyo telekom :|
yusuf yusuf :| :D
-
olm gençse iş atmıştır dedim :)
-
yaşlıydı lan :S
lan yazsa 1 ay sonrasına mı randevu verir :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------yaşlıydı lan :S
lan yazsa 1 ay sonrasına mı randevu verir :D
-----------------------------fantezi kurmustur:D
-
evet konuya açıklık getiriyim.
bizim burdaki telekom fatura ödeme merkezine gittim. sordum böle böle olurmu olur dedi
kadın artık ne niyetle bana öle söledi anlamadım. ama ödeniyomuş =)
bilmeyen müridlerede duyurulur :F