Telekom"Un Özelleştirilmesi Vatana İhanettir!!
-
http://rapidshare.de/files/29377438/TurkTelekom.pps.html
Burada telekomla ve özelleştirilmesi ile ilgili tüm konular açıklığa kavuşturulmuş. izlemenizi tavsiye ederim. -
seyretmedim ama tamamı ile katılıyroum
az önce telefon ettim ne sorduysan bilgilerinizi göremiyorum dedi
hakikatli bi küfür etmeme az kalmıştıki hattan düştüm :@ -
telekomun türk tarafı hariç her tarafından a.q
-
biraz geç kalmadınmı
-
tagexte katılmakla beraber çok haklısın teodos
yabancı ülkelerde çounluk hisse devlette kalıyor ve halka arz edilio şirketlere deil...
-
Bu akp(a*ına koduğumun partisi) bir an önce bu ülkeden s*ktirip gitmezse ülkeyi daha da kötü günler bekliyor..
-
FireX mükemmelsin dostum bende Bu AKP nin açılımını merak ediyordum muahahahaha ::)))
+999999999 -
hepinize +10
ayrıca AntiOksidan'ın iyi yere değinmiş açayım.
Şimdiye kadar dünya üzerinde 10'larca devlet özlleştirme yapmıştır. Peki nedir bizim özelleştirme ile onların özelleştirme arasındaki fark. 2 tane can alıcı fark var arkadaşlar. Antioksi'ninde dediği gibi hissenin %51'inden fazlasının devletin olması lazım. Bu oran TT de %51 Oger %49 Devlet. İkincisi ise özelleşmelerde devletler dışa sıcak para akışını engellerler. Buda şirketi halka arz ederek saglanır. Fakat bizde yabancı sermayeye satılan TT'nin tüm geliri { Sıcak Para } ülke dışına çıkıyor. Böylece hepimizin geleceği hipotek altına alınıyor. Artık vatana ihanet mi dersiniz ne dersiniz ben bilmem. Benim babamda TT'de santralden pazarlamaya aldılar onunda kafası bozuk ! -
ben akp hakkında bişey diyemem ama telekom satılmalı; siz değilmiydiniz adsl yüzünden telekoma ana avrat düz çeken. burda kilerin hiçbiri "ben öyle şey yapmam" desede ben hergün görüyorum ondan sora da çıkmış Vatana ihanet zart zurt diyonuz. Telekomun millete atttıgı kazıktan hiç mi haberiniz yok. zaten bu kazık yüzünden kar ediyodur. bu kazık gizlice atılacagına; özelleşsin devlet vergi artırsın gözümüzle görelim kazıgı... bunlar kendi görüşüm; biraz sert çıktım galiba, özür.
-
hocam biz satılmasın demiyoz ! Satılsın ama iii verdik g*tumuz göğe erdi mantığı güdülmesin. Anlattım yukarda diğer ülkelerde özelliştirmeleri.
Olum teodos satılalı 6 aydan fazla oldu sen bizi konuşturuyon :S -
Of of... Ne biçim düzendir bu anlamadım ya... Kardeşim sen yabancı adamlara toprağını satın alma hakkını nası verirsin! Sen nasıl Bor gibi bi madeni işletmeden satarsın. Sen nası Telekom'u özlleştirirsin. Bi ülkede: un,şeker gibi temel yiyecekler; enerji sektörü; kritik bazı madenler (pamuk, kükürt, bor, petrol gibi); ana iletişim hatları devlet tek elinde olmalı!!! Daha saysam çıkar da neyse... Kapitalizm, demokrasi diyerek adamlar bizi müküyolar ya!!
Toplam Hit: 1437 Toplam Mesaj: 11