folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekomun Yaptığı Nasıl İştir?

Telekomun Yaptığı Nasıl İştir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Ya 4 gb limitli 1024 kullanıyordum. 1 ay önce sınırsız 1024 e geçirdim.

bugün 2 tane fatura geldi. ikisinin de son ödeme tarihi aynı gün. biri limitli fatura diğeri limitsiz fatura gözüküyor.

limitsize geçerken tüm görünen borçlar (faturalanmamış bile) temizlendi ve aynı gün limitsizin şifrelerini yazarak yeni tarifeye geçiş yaptım.

limitsiz tarifede yeniden bağlantı ücreti eklemişler ama bana geçiş yaptığın iptal ettirmediğin için bağlantı ücreti almayız denildi.

gelen fatura 90 ytl.  limitli faturam 40 ytl. 

limitsiz gelen faturada;

aylık ücret 36.84

kıst ücret 8,60 (bu kıst ücret ne?)

bağlantı ücreti 21,80 

ttnet müzik gold üyelik 5 ytl ! ben buna üye olmadımki ya??? 

biri bana açıklayabilir mi bu ne biçim iş ya? ne yapmam gerekli?

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Yav sorma benimde 3 katı fatura geldi :S Ne ara o kadar aştım hiç hatırlamıyom :S

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Bakalım bugünlerde gelir banada aynısı sınırsıza geçtim. ne olacak bende yollarını gözlüyorum faturanın :)))

geçen ayki 36yı öde diğerini ödeme. Müşteri hizmetçisini ara aynısını der. bi dahaki aya kalır diğeri öyle düşünüyorum

fatura bilgilerini yazmaya gerek yok. her türlü havadan sudan geçirme serbest:)o yüzden abanıyorum sürekli indiriyorum belgesel vs:) elektrik faturası fazla gelir bu seferde:( hertürlü geçiriyorlar değerli kullanmak gerek. japonyada olmak vardı.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

he ya ben bu yüzden az çekmedim.

sınırsıza başvurdum geçirmedi ipneler, bende kapattım baştan açtırdım bu arada bağlantı ücretini kitledi ipnetorlar.

kapatırken 49 ytl almışlar pederden, bilmiyom bakalım limitliye daha ödüycekmiyiz :/ 

şimdi sınırsız olarak 0 dan açtıdım. 2 gb download yaptım 1 günde daha da yapcam :C ebesini tikecem telekomun :C

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 703 Toplam Mesaj: 4