Teleskop Çetesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

'Teleskop çetesi' artık tarihe karıştı 5 bin kişinin kredi kartı bilgilerini ele geçirdiler!

stanbul'da özel bir bankanın güvenlik açığını fark eden; 5 bin kişinin kart ve manyetik bilgilerini teleskopla izleyip ele geçirerek son 10 içinde 130 kişinin hesabından 2 milyon TL para çeken 'hacker çetesi', polisin operasyonuyla çökertildi.

'LİDER' DE YAKALANDI

Operasyonlarda çetenin lideri O.K.'nin de aralarında bulunduğu 47 kişi yakalandı. Yapılan aramalarda 5 adet dizüstü bilgisayar, 3 adet bilgisayar kasası, 32 adet başkalarına ait kredi kartı, 55 adet değişik firmalara ait manyetik şeritli boş kart, 78 adet kredi kartı hologramı, 12 adet hafıza kartı, 102 adet CD içerisinde ele geçirdikleri 5 bin kişiye ait kredi kartı bilgileri, 18 adet başka kişilere ait kimlik fotokopileri, 1 adet teleskop ve 14 adet cep telefonu ele geçirildi.

UZAKTAN İZLİYORLARDI

ATM yakınlarına otomobillerini park eden çete, ATM işlem yapan kişilerin kart bilgilerini teleskopla izleyerek elde ediyordu.

sabah okudugum haber üç kagıtçılıkta yasal omayan işlerde dünya birinicisiyiz. Herkes teleskopla uzayı inceler bizde kredi kartlarını.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    biraz önce habertürk de okudum saol

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek
    haberi paylaşayım dedim.dj sen teleskopu ne için kullanıyon
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Vay anasını be :/

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 1593 Toplam Mesaj: 4