folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Televizyon Hakkında Fikir İhtiyacı

Televizyon Hakkında Fikir İhtiyacı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qckmrdrr
    qckmrdrr's avatar
    Erkek

değerli müritler p.tesi günü  tv sipariş etmeyi düşünüyorum 1750-2000 tl arası birşey olacak ben bikaç tv beğendim gibi 

aşağıdaki fotoğrafta panasonic olan kafama yatıyor gibi ama siz hangisini önerirsiniz 

illede fotoğraftakilerden biri olacak diye bir şartıda yok HZ'si contrast oranı yüksek olsun bu fiyatlarda ne önerirsiniz birde ben led değilde plazma alma taraftarıyım sizce eksileri artıları nelerdir.

[img]http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/09/hWUN.jpg[/img]

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam plazma mı kaldı artık ya, özellikle evinde kullanıcaksan lcd veya led tvlere yönel derim. Kontrast ve hz oranları seni çok yanıltmasın, izlerken göz lcd ile plazma arasındaki farkı algılayamıyor.

Ayrıca plazmalar daha çok elektrik tüketir, ışıkta ekran yansıma yapar ve sabit bir görüntü fazla kalırsa ekranda (kanal logosu vs.) ghosting denen şey oluyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qckmrdrr
    qckmrdrr's avatar
    Erkek

hocam cevabın için çokk teşekkür ederim peki senin o fiyatlara önerebileceğin bir tv varmıdır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Yaklaşık 6 ay önce bunu aldım Vatan' dan. Kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lm620s-42lm620s-107cm-3d-smart-led-tv-full-hd,-400-hz,-dlna,-4xhdmi,-dual-play,-hd-uydu/productdetails.aspx?I_ID=59759

BaD_BoYs tarafından 10/Mar/13 00:08 tarihinde düzenlenmiştir

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

aradığın cihaz lg ürünlerinden geçer.kumandası bile ayrı bi güzel internette surf yaparken.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

Yaklaşık 6 ay önce bunu aldım Vatan' dan. Kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lm620s-42lm620s-107cm-3d-smart-led-tv-full-hd,-400-hz,-dlna,-4xhdmi,-dual-play,-hd-uydu/productdetails.aspx?I_ID=59759

baya iyi duruyo.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

led de samsungdan şaşma.  6500 serisinden sonraki her aleti güzel. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Bende tv alacağım. Ps3 ile beraber alacaktım ama ps4 kasımda çıkacakmış onu bekleyeceğim. Benim tercihlerim donanım üzerine. Markaya bağlı değilim.
    -en az 40 inç
    -led yada lcd
    -dlna desteği
    -smart tv
    -dahili uydu alıcısı. Tercihen hd
    -fiyatı 2000 tl yi geçmesin istiyorum. -kontrast 50000/1 den iyi olmalı. -ekranı silmeye dayanıklı olmalı.
    kıyaslama yapalım. Artı eksileriyle sonuç bulmak daha iyi. Olgunisik tarafından 10/Mar/13 13:10 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 8