Televizyonda Staj Yapacak Yer Arıyorum?
-
selam arkadaşlar
radyo tv sinema bölümü için staj yapmak istiyorum. Zaman olarak haziran-temmuz-ağustos ayları olacak.
torpilim yok maleseff bir kaç tvye webden basvuru yaptım ümidim yok :( işi sağlama almak istiyorumarkadaşlar yardımcı olabilirmsiniz neresi stajer alır nasıl başvuru yapbilirim koşullar nelerdir?
televizyonda dedim ama bir film ajansıda oalbilir :)
-
Git acun medyaya yuzyuze basvur ama oyle bir iki red aldinmi yilma boyle adamlar israri sever ve isi gercekten isteyene verirle ve bir staj icinde bu kadae kasmaya gerek varmi deme oraya staj icin girdinmi bi ibnelik yapmadigin ve kendini sevdirdinmi emekli olup cikarsin. Gerekirse kapisinda yat ama gir oraya en iyisi olur senin icin
-
Yabancı kanallar, ajanslar ve NTV dışındaki bütün yerler şart falan aramıyor. Bölümün zaten iş yeri için uygun. Gidiyorsun konuşuyorsun. Doldurman gereken belgeler varsa onları dolduruyorsun. Okula da iş yerinden staj yapacağına dair belgeleri götürüyorsun. Staj defterini alıp işe başlıyorsun hocam. Ne kadar erken başvurursan o kadar iyi.
Edit: Star da NTV'ye geçti. Kriterleri olabilir hocam.
-
şu an kıbrısta okuyorum :) bu yüzden okuldan sağlanan bir staj desteği bulamadım. ntv zaten mayıs 2011 de bitirmiş olay.
diğer kanlara başvurdum beklyorum.
teşekkürler. -
nerede yaşıyorsun ?
-
TRT ye başvur
-
İnternetten başvurmayla zor bulursun yer.
Direk git yüz yüze konuş. Zaten bir çok yerde stajyer sınırlaması yok yani başvuran çoğu kişiyi alıyorlar.
-
Kayseride E-tv ye başvur yardımcı olurum... şuan orda çalışıyorum...
kayseride ama ulusal yayın yaıyo uyduda yeni kuruldu...
-
hocam önceliğim istanbul kayseri alternatif olarak kalabilir sebebi ise istanbulda kalacak yeri ayarlamam :)
teşekür ederim