folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Televizyonlarda Gösterilen Dizileri Kaydetmek

Televizyonlarda Gösterilen Dizileri Kaydetmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Arkadaşlar televizyonlardaki güncel diziler nasıl kayıt edilip internete yükleniyor? Mesela Google'da arattığım zaman o dizinin 720p veya 1080p halindeki videoları bulup bilgisayarıma indirebiliyorum. Bu içerikler nasıl kayıt ediliyor?

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

HD televizyonlarda kayıt olayı var onla kayıt ediliyor.Fakat harici hdd bağlamak lazım yoksa hafıza dayanmıyor.Dizi bittikten sonra encode vs işlemleri var.Reklamları kesiyorlar vs.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Eğer o dizi aynı zamanda internette yayınlanıyorsa (tvyo, star, kanald nin internet siteleri gibi) hangi şekilde stream yayın yapılıyorsa ona göre bağlantı çözülüp indirilir. Buna sunumlarda WEB-DL denir.

Ha eğer internetten yayını yoksa o bölümün, pc ye tv kartı takılarak, uydu veya yayın yapan sistemin karta takılıp ilgili yazılımı ile pc üzerinden kaydı yapılır. Buna da sunumlarda HDTV (720p, 480p 576p vs.) denir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Eğer o dizi aynı zamanda internette yayınlanıyorsa (tvyo, star, kanald nin internet siteleri gibi) hangi şekilde stream yayın yapılıyorsa ona göre bağlantı çözülüp indirilir. Buna sunumlarda WEB-DL denir.

Ha eğer internetten yayını yoksa o bölümün, pc ye tv kartı takılarak, uydu veya yayın yapan sistemin karta takılıp ilgili yazılımı ile pc üzerinden kaydı yapılır. Buna da sunumlarda HDTV (720p, 480p 576p vs.) denir.

Ben 1080p kaydetmek istiyorum. Sanırım 2. yazdığın seçeneği uygulamam gerekiyor. İnternette bu konu ile ilgili araştırma yaptım fakat pek bi kaynak bulamadım açıkçası. Bu dediğin olayı nasıl yapabilirim? Kaynak gösterir misin?

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    arabaci88 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Ben 1080p kaydetmek istiyorum. Sanırım 2. yazdığın seçeneği uygulamam gerekiyor. İnternette bu konu ile ilgili araştırma yaptım fakat pek bi kaynak bulamadım açıkçası. Bu dediğin olayı nasıl yapabilirim? Kaynak gösterir misin?

Olay basit 1 tane dijital tv kartı alıyorsun sonra yayını pc den kaydediyorsun.Ha 1080 p dersen onun için hd kanallar bulunan paketler alıcaksın onlarıda  tv kartına nasıl bağlarsın bilmem

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tvarsivi.com da var

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Şuana kadar gördüğüm en açıklayıcı cevap olmuş. Bravo vallahi. Tv kartı alacak param yok. Zamanım da yok. Zaten internetten çoğu diziyi ve filmi bulabiliyorum. Sonuç olarak; internetteki bu dizilerin ve filmlerin nasıl oluştuğunu merak ettiğim için bu soruyu sormuştum. Cevabımı aldım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek

Digiturk ten kayıt almak mümkün mü peki? Belgeselleri kayıt etmek istiyorumda.

Toplam Hit: 924 Toplam Mesaj: 8