folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Televizyonu Uyduya Bağlamayı Bilenlerbi Bakabilirmi

Televizyonu Uyduya Bağlamayı Bilenlerbi Bakabilirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar scartla uyduya balı televizyon bozuldu sesvar görüntü yok bende onu çıkarıp daha eski model olan bir televizyonu arakablo ile bağladım şu bildiğiniz eskitip arakablo başladım kanal arama yapmaya ama nekadar uğraştıysamda yayını bulamadım yokmudur bir anlıyan

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ne diyon sen dediginden hic bir sey anlasilmiyor,scart zaten eski bir baglanti turu.daha eski kablo nasil oluyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Uydu alıcının markası nedir ? Ek olarak bende bir şey anlamadım.Sanırım önce hdmi kablo ile bağlamış sonra scart ile denemişsin doğru mu ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Sanırım sonraki televizyon sadece UHF bağlantı destekliyor. Uydular genelde tos çıkışı, scart çıkışı ve hdmi var. Senin uydu alıcıda hdmi yoktur. Televizyonda scart ya da tos girişi yoksa, sanırım yok. O televizyonu kullanamazsın.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

alttaki resimdei gibi bi rf modulatör ile scart çıkışı olmayan televizyonunda tv girişinden uydu yayınını alabilirsin halk arasında akıllı kutu diye de geçer yerine ve markasına göre 15-20 lira gibi bişey 

http://www.antenci.net/SEKMA-AKILLI-Kutu-RF-Modulator,PR-890.html

kabadayi09 tarafından 11/Şub/14 12:21 tarihinde düzenlenmiştir

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rf girişi scarttan daha eskidir diye biliom ben scart kablosu kopunca(burayı atlamışım yazarken nasıl oldu anlamadım elimde kalıverdi) rf ile denedim sonra iyice baktım televizyonun rf girişi kırılmış gittim bi elektronikçiden yeni scart kablosu aldım sorun çözüldü sonrada buraya konu açtığımı unutup yatıp uyumuşum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

edit 

zalimadam tarafından 12/Şub/14 02:06 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 1806 Toplam Mesaj: 7