folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Telif Hakkına Girer Mi?

Telif Hakkına Girer Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

S.a android telefonlar için bir wallpaper uygulama geliştireceğim resimler Film afişleri ve filmlerden bazı sahneler olacak ve uygulama ücretsiz olacak telif hakkına girermi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Çak gitsin hacı bi bok olmaz.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Çak gitsin hacı bi bok olmaz.

Elemana olurda herhangi birşey olursa hayır o yapmadı ben yaptım cezası neyse ben çekerim diyecekmisin ?

Hocam afiş halka açık bir durumdur. Orjinaline müdahale edilmediği sürece sorun olmaz.

Fakat filmin tamamı yada herhangi bir parçası yapımcının haklarına sahiptir. Eğer isterse müdahale edebilir. Fakat çok kısa ve küçük parçalar alacaksan dikkat çekmeme ihtimali var. Genede bir araştır derim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

kazanılan para haram olmasın dıye merak edıyorum, filmdeki bir sahneyi hd wallpaper yapcam misal

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı

kazanılan para haram olmasın dıye merak edıyorum, filmdeki bir sahneyi hd wallpaper yapcam misal

Ben oalyı yanlış anlamışım sen sahneyi wp yapıcam diyorsun. Sorun olacağını hiç zannetmem. Şöyle demek daha doğru olur ; Yapımcı firma böyle birşey için takip başlatmakla uğraşmaz diye düşünüyorum. Ama sen genede kanunları bilen birine danış herhangi bir sorun olmasın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı

yok hacım, bana göre sorun olmaz. 

saçma sapan üzerine reklam koyup bana ait vs gibi bir şey olursa o zaman mücadele ederler. aksi takdirde hoşlarına gider.

her wallpaper'ın altına da nereden aldığını koyarsan sevgi kazanırsın, sempati kazanırsın :)

ne diyon?
Toplam Hit: 1104 Toplam Mesaj: 6