Telif Hakkına Girer Mi?
-
S.a android telefonlar için bir wallpaper uygulama geliştireceğim resimler Film afişleri ve filmlerden bazı sahneler olacak ve uygulama ücretsiz olacak telif hakkına girermi?
-
Çak gitsin hacı bi bok olmaz.
-
DrKill bunu yazdı
Çak gitsin hacı bi bok olmaz.
Elemana olurda herhangi birşey olursa hayır o yapmadı ben yaptım cezası neyse ben çekerim diyecekmisin ?
Hocam afiş halka açık bir durumdur. Orjinaline müdahale edilmediği sürece sorun olmaz.
Fakat filmin tamamı yada herhangi bir parçası yapımcının haklarına sahiptir. Eğer isterse müdahale edebilir. Fakat çok kısa ve küçük parçalar alacaksan dikkat çekmeme ihtimali var. Genede bir araştır derim.
-
kazanılan para haram olmasın dıye merak edıyorum, filmdeki bir sahneyi hd wallpaper yapcam misal
-
SeyhSamil bunu yazdı
kazanılan para haram olmasın dıye merak edıyorum, filmdeki bir sahneyi hd wallpaper yapcam misal
Ben oalyı yanlış anlamışım sen sahneyi wp yapıcam diyorsun. Sorun olacağını hiç zannetmem. Şöyle demek daha doğru olur ; Yapımcı firma böyle birşey için takip başlatmakla uğraşmaz diye düşünüyorum. Ama sen genede kanunları bilen birine danış herhangi bir sorun olmasın.
-
SeyhSamil bunu yazdı
yok hacım, bana göre sorun olmaz.
saçma sapan üzerine reklam koyup bana ait vs gibi bir şey olursa o zaman mücadele ederler. aksi takdirde hoşlarına gider.
her wallpaper'ın altına da nereden aldığını koyarsan sevgi kazanırsın, sempati kazanırsın :)