folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telin İmesi Klonlanmış

Telin İmesi Klonlanmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu akşam telefona (motorola c113a) bir imei numarası yazıyo ve klonlandığını söylüyo cihazımında 30 gün içinde kapatılacağını söylüyo iyide mesajdaki numara ile benim imei nosu aynı değil.Bi yanlışlık olabilirmi yoksa ne yapmam gerekir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    telefonn kacak fln deilse hani bu kacak telleri 5ytl ye kaydetmek içn bşvurlan yerlere gidp sormanda fayda var.. hiç olmadı git bi gsm operatörü bayiine ynlendirirler sni mtlaka

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    sen telefonu almadan önce sana satan kişi kopyalamış olabilir.. ya da orjinali kopyalamıştır sana sahteyi satmıştır büyük ihtimal..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    hacı snçta adamn elnde faturası varsa onn içn prblem olmaz

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

telefonu şoparın tekinden almıştım :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

sim kartını yakın zamanda başka telefona taktınmı?

Selam ve dua ile...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Büyük ihtimal sim kartını başka bi telefona taktın...

Bu şekildeki uygulama nedir tam olarak bilmiyorum ama eğer telefonun kapanırsa, çaresi yok gidiyor o telefon :)

Ben sırf şerefsizin teki 3310 una benim imeimi klonladı die, 2 ay önce üretilmiş 1.2 milyarlık hp pocket pcmi kaybettim... Hp'ye geri iade edene kadar göbeğim çatladı...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    arkadaşım şu anda senin imei'yi kullanan başka telefoınlar da var, telefon satıcıları aynı imei yi bütün telefonlara giriyorlar. sonra telekom tespit ettiği anda klonlu diye kapatıyo sadece orjinalı kalıyo. sen git bi 32 10, 33 10 gibi 15-20 YTL'lik bi telefon al. sonra güvendiğin bi telefoncuya git. o telefonun imeisini seninkine çaksınlar. ve o 15*20YTL'ye aldığın telefonu KAPAT' hatta kır at. bidaha kullanma. o zaman telefonun kapanmaz.

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ofsahin
    ofsahin's avatar
    Erkek
    işin aslı Telekom'da hangi telefon gerçek imei'yi taşıyor anlayamıyor. zaten bundan dolayı o kadar uzun sürmüştü 5ytl işi.
Toplam Hit: 830 Toplam Mesaj: 9