Tellcom
-
bugün 1 yaşıma daha girdim sayılır (:
evimizin önünde yine kazı yapılıyordu. ustaya sordum niye kazıyorsunuz diye. kablo geçecek burdan dedi. sokağın başına bi baktım. tellcom'un amblemi var. rahatsızlık için özür dileriz filan yazıyo. yetkilileri göremedim ama.
bu tellcom nedir? ne iştir? telekom'a gerçekten rakip olacak galiba. bu tellcom hakkında ve bu kazılar hakkında bilgisi olan varmı? bide tarifeleri filan.
-
Cukurova grubuna yani Turkcell Grubuna ait bir sirket..
-
kendi kablolarıyla dağıtacaklar ve telekomun alt yapısını kullanayacaklar ise yeni bi çağ açılıyo denebilir türkdsl de :D
-
hayırlı olsun birader..ne mutlu sana Ankara'lısın herhalde..bizim Çukurıvaya gelene kadar bekleyeceğim daha:S ama geldiği anda odamda kendi dc mi kuracam:D
-
Şu anda Ankara/Dikmen Zirvekent bölgesinde faaliyette olan(İstanbul'da belli bölgelerde ilk defa faaliyete geçmiştir), yakında Ankara/Eskişehir Yolu'ndaki Turkcell Plaza ve çevresinde faaliyete geçecek olan, altyapısını Frankfurt'tan direk fiberoptik kablolar ile(Frankfurt > İstanbul-Turkcell > Ankara-Turkcell) Telekom'dan farklı olarak sağlayabilen tek firma.
Rekabet başlasın. :)
-
istanbuldaki her ile ilçeye hatta mahalleye dağıtılsa telekom ayvayı yer istanbulda hizmet yapamaz
-
Rize ye gelene kadar, ohooo :/ Daha doğalgaz yeni geliyor.
-
yok arkadaşlar sakarya'dayım. inşallah güzel bişeydir. ilk gün bağlatırım valla :D