Tellcom Un Tarifeler ?
-
arkadaşlar tellcom dan baktım normal olarak fiyatlar aynı görünüyor yani adsl den hiçbir farkı yok zaten smile vs vs hepsi ayni fiyat üzerinden işliyor benim anlamadığım madem hepsi aynı fiyat ve ttnette bir sorun çıksa smile da olsa hepsi kapanıyor (aynı hatlara bağlı oldu için )
bu tellcom un kampanya fiyatları büyük olasılıkla üye çekmek için kısa zamanlı ama gerçekten ttnet ten ucuz adsl satan bir şirket varmı çünki kampanya harici olarak hepsinin fiyatları eşit çünkü hepsi ttnetten alıyor bu yüzden de hala rekabet yok elin kanada lıları en düşük 70mb dan internet kullanıyor japonlar 100mb kullanıyor biz hala 1mb larda sürünüyoruz bukadar adsl abonesi olan ülkede bu kadar para veriliyor çok mu zor biraz para ayırıp hızı arttırmak
+ olarak bu işe yabancı sermaye girmeli diye düşünüyorum istanbula ankaraya özel izmire antalyaya büyük şehirlere özel şirketler girmeli ki normalin fiyatları düşsün bodrumda yaşıyorum ve biraz merkez den uzak ev yaklaşık 10km var bu vdsl çıktında benim hızım çok mu düşük olucak anlamına gelir ?
birde türkiyede adsl yokken uydu üzerinden internet alıp yıllık fiyat ödüyen internet cafe ler vardı butür şeylerin fiyatı nedir ?
aylık 49ytl ödüyorum ve hızım çok düşük geliyor bana göre verdiğim fiyatta 10$ japonyada 100mb hız gerçekten en pahalı ve en yavaşız ama tekel ttnetten çıktığı anda inanıyorum fiyatlarda düşecektir.
-
Tellcom telekomun altyapısını kullanmıyor. Fiberoptik kablolarla kendi alt yapısını oluşturuyor. verildiği yerler çok kısıtlı
ayrıca ttnette 4 Mbps ten daha hızlı adsl alamazsın. ama tellcom quiknet te 100 Mbps a kadar hız imkanın var.
Hız (Download) Hız (Upload) Kota Tarife Fiyatı Kampanya Fiyatı* 1 Mbps 1 Mbps Limitsiz 49 YTL 29 YTL 3 Mbps 3 Mbps Limitsiz 69 YTL 39 YTL 5 Mbps 5 Mbps Limitsiz 89 YTL 49 YTL 10 Mbps 5 Mbps Limitsiz 109 YTL 69 YTL 20 Mbps 5 Mbps Limitsiz 129 YTL 89 YTL 100 Mbps 5 Mbps Limitsiz 149 YTL 109 YTL bide tellcom un normal adsl hizmeti var onun ttnetten farkı yok
-
tüm adsl lerin ttnetten farkı yok nerde bunun özgürlüğü yaw :(
-
deneyen yokmu abi bu tellcom u ?
-
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------
deneyen yokmu abi bu tellcom u ?
evimin önünden fiber kabloları geçirdiler ama ttnet ten fiyat olarak farkı olmadığı için denemedim. ama şu quiknet olayını bi araştıraym. öyle bi imkanım varsa eğer 100 mbps hızını alırım. nasıl olsa 4 kişi kullanıyoz.aylık 25 ytl 100 mb hız yeah :D -
ajan1111 bunu yazdı:
evimin önünden fiber kabloları geçirdiler ama ttnet ten fiyat olarak farkı olmadığı için denemedim. ama şu quiknet olayını bi araştıraym. öyle bi imkanım varsa eğer 100 mbps hızını alırım. nasıl olsa 4 kişi kullanıyoz.aylık 25 ytl 100 mb hız yeah :D
-----------------------------evinin önünden fiber optik kablolar geçtiyse alma imkanın varsa al. 1Mbps bile alsan ttnetten farkı var. ttnet limitsiz 1Mbps 59 ytl upload hızın da 256
bunda upload da download da 1 Mbps hemde kampanya yapmışlar 29 ytl
-
ama hoca altındaki küçük yazıları okumuyorsun sanırım :) 3 yıl mecburi kullanma zorunluluğu koymuşlar o kampanyaya ;)
şuan zaten 2048 sınırsız kullanıyorum ve bişey dikkatimi çekti yaklaşık 1 aydır hiç kopma olmadı netimde. ttnet'te bi gelişme var galiba. ama şu quiknet aklımı çeldi
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------ama hoca altındaki küçük yazıları okumuyorsun sanırım :) 3 yıl mecburi kullanma zorunluluğu koymuşlar o kampanyaya ;)
şuan zaten 2048 sınırsız kullanıyorum ve bişey dikkatimi çekti yaklaşık 1 aydır hiç kopma olmadı netimde. ttnet'te bi gelişme var galiba. ama şu quiknet aklımı çeldi
dikkat kampanyadan alacakların dikkatine :d o fiyatlar sadece ilk 4ay için geçerlidir sora kazı sokuolar :D