folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Telofon İle Bilgi Alıyorlar Ttnetten Arıyoruz Diye?

Telofon İle Bilgi Alıyorlar Ttnetten Arıyoruz Diye?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

+904440375 cep teli arayana bir bayan ses oldukca bozuk ve yonlendirilmiş bir telefondan arıyor.okuyan cocugunuz varmi vs. gibi sorulardan  sonra bilgileriniz güncellemek icin ana adi vs. gibi sorulara başlıyor.zaten tel caldiginda anlamıştım.yonlendiren no dan arandıgı.bu tip oyunlarla insanların bilgileri alıyorlar.paylaşmak istedim.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

nasıl oluyor, açıkası ben 4440375 i görünce güveniyorum direk ttnet servisi diye, yönlendirme nasıl oluyor ki

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Önemli bir konu gerçekten.. TTNET le bu hakkında görüştüğümde onlarda bildiklerini ama şuan yapacak bir şeyleri olmadığını iletmişlerdi. Hukuksal işlemler başlatılmıştı ama son durum nedir bilmiyorum. Bu aramalarıda Bulgaristan çıkışlı olduğu tahmin ediliyordu. O yüzden konuşan bayanın sesi kırıktı muhtemelen.Bu çağrıyı alan kişiler dikkat etmelidir..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı

nasıl oluyor, açıkası ben 4440375 i görünce güveniyorum direk ttnet servisi diye, yönlendirme nasıl oluyor ki

benim cep telde yukarı saga dogru bir ok işareti cıktı.bu genelde yonlendirmede cıkıyor galiba.1-2 kere daha olmuştu.arayan kişi yonlendirmeden sizi arıyor.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bugün TURKCELL den aradılar ama özel numaradan arıyorlar.  Komedi ya.

imlegend tarafından 20/Kas/12 21:29 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2254 Toplam Mesaj: 5