Telofon İle Bilgi Alıyorlar Ttnetten Arıyoruz Diye?
-
+904440375 cep teli arayana bir bayan ses oldukca bozuk ve yonlendirilmiş bir telefondan arıyor.okuyan cocugunuz varmi vs. gibi sorulardan sonra bilgileriniz güncellemek icin ana adi vs. gibi sorulara başlıyor.zaten tel caldiginda anlamıştım.yonlendiren no dan arandıgı.bu tip oyunlarla insanların bilgileri alıyorlar.paylaşmak istedim.
-
nasıl oluyor, açıkası ben 4440375 i görünce güveniyorum direk ttnet servisi diye, yönlendirme nasıl oluyor ki
-
Önemli bir konu gerçekten.. TTNET le bu hakkında görüştüğümde onlarda bildiklerini ama şuan yapacak bir şeyleri olmadığını iletmişlerdi. Hukuksal işlemler başlatılmıştı ama son durum nedir bilmiyorum. Bu aramalarıda Bulgaristan çıkışlı olduğu tahmin ediliyordu. O yüzden konuşan bayanın sesi kırıktı muhtemelen.Bu çağrıyı alan kişiler dikkat etmelidir..
-
rebellisch bunu yazdı
nasıl oluyor, açıkası ben 4440375 i görünce güveniyorum direk ttnet servisi diye, yönlendirme nasıl oluyor ki
benim cep telde yukarı saga dogru bir ok işareti cıktı.bu genelde yonlendirmede cıkıyor galiba.1-2 kere daha olmuştu.arayan kişi yonlendirmeden sizi arıyor. -
Bugün TURKCELL den aradılar ama özel numaradan arıyorlar. Komedi ya.
imlegend tarafından 20/Kas/12 21:29 tarihinde düzenlenmiştir