Telsim Veya Vodafone Hat Kullanan ? [Acil]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    arkadaşlar konuyu özetlemek gerekirse aile olarak birileriyle kavgamız vs miz yok.vukaat vs de yok.hiçbir sorun yok ama 1.5 yıldan beri ev sürekli aranmakta telefonu açıyoruz fakat hiç ses yok bizimkiler her ne kadar bu duruma bozulsalarda pek takmıyolar ama ben artık çıldırma noktasına geldimki aklımdan binbir türlü bu herifleri bulup azını burnunu kırma sakat bırakma gibi düşünceler geçirmekteyim hiçbir neden yokken aynı saatlerde sürekli olarak birileri arıyor ve alo alo dediğimizde hiç ses yok biz telefonu kapatana kadar dinlemede kalıyor o kişi.şans eseri geçen birşey oldu cep telefonum arandı ve şöyle bir düşünce içerisindeyim bu salak gizli numaradan aricam diye bence gizli yapmayı unutup bizi aradı.bende telefonu açmadan telefon kapandı telefonu 6 kere aradım 5.cisinde meşgule atıp kapatıyor.mesaj attım kimsin diye yine cevap yok sanırım bizim evi arayanda bu kanı bozuk şimdi bu kişi diye düşündüğüm elimde 1 telsim numarası var fakat bunu sorgulatmam için telefonla arıyamıyorum telsimi onun için telsimde no sorgulatmam için telsim veya vodafone hat sahibi birisini bulmam lazım lütfen acil olaraktan vodafone veya telsim kullanan birisi benle pm ile iletişime geçsin şu kanı bozuğu bulmam için şu numarayı bi sorgulatsın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    hacı hiç uğraşma ver savcılığa ne gerek var kendini kasıyorsun..

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    hocam bildiğin gibi değil ya 1.5 yıldan beridir ev aranıyor değişik günlerde hemen hemen aynı saatlerde ve cevap vermiyor bu nasıl bir iştir ya ? gizli numara yapıp arayan bu orospu çocuklarına neden engel olmuyolar ? evlerin faturalarına arayanların telefon numaraları neden yansıtılmıyor ? neden bu gibi adamlara ortam hazırlanıyor ? gizli numara diye icat edilen şey kimlere hizmet ediyor farkında değillermi ? ben uykumda uyumadan her gece acaba arancakmıyım acaba bunlar kim acaba neden arıyolar gibi salak salak düşüncelere kapılmak zorundamıyımki zaten bu yaşımda sinir hastasıyım.Bu kanunları çıkaranlar ne aciz insanlar anlamıyorum millet bu olaylardan müzdarip hala gizli numarayla evler aranıyor insanlar rahatsız ediliyor.Telefonum numara gösteriyor fakat arıyan hep gizli numara.Anlamıyorum ya insan katil olur yemin ederim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    kardeşim dediğim gibi savcılığa ve telekoma vereceksin dilekçenizi kısa zamanda sonuca ulaşırsın.vodafone da sana numarayı vermeyen kişiler de seve seve numarayı savcılığa kendileri ile söylerler.sen sıkma canını önce yasal olanı yap....valla 1,5 yıl iyi dayanmışınız benim başıma da geldi bide yaygara çıkar savcılığa verdim diye bıçak gibi kesilir.mesaj yerine ulaşır.sen kasma yapan kassın artık...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    yaw savcılık ne yapcak onun gibi kaç kişi gidiyordur...
    Dostum sen numrayı ben pm olarak atsana ben nbr cnm filan yazim sonra konuşturmaya çalışim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    hacı savcılık ne yapacak diyorsun da başıma geldi kardeşimin arkadaşı bizim evden birini aradı 1 ay sonra soluğu savcılıkta aldık.1999 da 25 milyon lira ceza ödedik.asgari ücret 75-80 milyon lira falandı.ayrıca dava açma durumu bulunuyor.bu bişey değilse.....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    kanliay bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı savcılık ne yapacak diyorsun da başıma geldi kardeşimin arkadaşı bizim evden birini aradı 1 ay sonra soluğu savcılıkta aldık.1999 da 25 milyon lira ceza ödedik.asgari ücret 75-80 milyon lira falandı.ayrıca dava açma durumu bulunuyor.bu bişey değilse.....
    telefonum bozuk vürüs girmiş dediğinde ne diyorlar...
    Dostum yalan konuşmayı bilceksin...
    Telefonuma vürüs bulaştı herkeze boş mesaj atıyor arada bilmediğim numaları arıyor dersin olur biter bak bakim savcı ne diyor....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hocam eğr ev telefonu sürekli aynı günlerde ve aynı saatler çalıyorsa belki yanlışlık uyandırma sevisine kayıt yaptırmış olabilirsiniz. telekomun öyle bir hizmeti var *# bilmem ne tuşlarına felan basılarak ayarlanılıyor.. ev ufak çocuk felan varsa yanlışlıkla basmış olablir ne bilem yada bi misafirin çocuğu oynamış olabilir..

telekom müşteri hizmetlerine bi sorgulat bakalım bişeyler çıkacakmı yoksa 1.5 kim ne diye arasın en manyak adam bile sıkılır la 1.5 senede :))

bu bir ikicisi 

telsim diye bi operatör kalmadı :) vodafone numarasını bilsen dahi sorgulamada eğer kullanıcı kendini public etmediyse yani vodafone rehberine  talimat vermediyse öğrenemessin ki bu hizmetten faydalanan çok az kişi var :) bence sen telekomu ara bişey çıkmassa savcılığa bi dilekçe yaz olsun bitsin

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    kanliay bunu yazdı:
    telefonum bozuk vürüs girmiş dediğinde ne diyorlar...
    Dostum yalan konuşmayı bilceksin...
    Telefonuma vürüs bulaştı herkeze boş mesaj atıyor arada bilmediğim numaları arıyor dersin olur biter bak bakim savcı ne diyor....

adama sormazlar mı hacı 1,5 yıldır yaptırmadınmı diye....kontör mü dayanır fatura mı?......

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    numara bilgi alımına kapatılmış yani çıkmaz noktaya geldik davos'a numarayı pm ile attım bakalım o kişinin adını öğrenebilicekmi eğer öğrenemesse ve ev telefonu tekrar aranırsa o zaman hukuksal yoldan bişeyler yapmayı denicem.
Toplam Hit: 2249 Toplam Mesaj: 10