Telsiz Scanner

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    merk
    merk's avatar
    Erkek
    Bir yerlerde basit bir telsizin antenini güçlü bir antenle değiştirip telsiz konuşmalarının dinlendiğini duymuştum.. Böyle birşey mümü nasıl yapılır???
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    merk
    merk's avatar
    Erkek
    Hiç bileniniz yok mu???
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    james
    james's avatar
    Erkek
    ben daha farklısını daha önce rastgele yapmıştım ve burada sormuştum
    telsiz anteniyle radyo antenini değiştirip tel konuşmalarını dinlemiştim ama rasgele ve hışırtılı idi

kn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    quit
    quit's avatar
    Erkek
    telsizleri dinlersin.kendin basit bir radyo bile yaparsın.ikiside aynı mantık fakat.amacın polis telsizleri felan olursa aha o zaman zıçarsın.çünkü direk bulurlar.polis telsizleri özel bir frekasntır.başka hiç bir yayın yapılmas o frekans üzerinden.yane dinlendigin direk anlaşılır...

ihr lacht weil ich anders bin , ich lache weil ihr alle gleich seid...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    katil_tm
    katil_tm's avatar
    Erkek
    quit bunu yazdı:
    -----------------------------
    telsizleri dinlersin.kendin basit bir radyo bile yaparsın.ikiside aynı mantık fakat.amacın polis telsizleri felan olursa aha o zaman zıçarsın.çünkü direk bulurlar.polis telsizleri özel bir frekasntır.başka hiç bir yayın yapılmas o frekans üzerinden.yane dinlendigin direk anlaşılır...

dostum senin düşüncen yanlış polis askeriye bunların konuşmalarını dinleyebilirsin polislerin konuşmalarını anlarsın ama askeriyenin konuşmasını çok fazla dinlersen anlarsın ve onlar seni yakalayamaz yakalanmam için onlara sinyal yollaman lazım tamam polislerin telsiz işletmeli daha teknolijktir askeriyeye göre ama seni bulamazlar askere gidince benim ne demek istediğimi anlarsın (jandarma olursan)....

sex bir sanattır tecavüz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    quit
    quit's avatar
    Erkek
    katil_tm 20 senedir askeriyenin içindeyim...:).

ihr lacht weil ich anders bin , ich lache weil ihr alle gleich seid...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    katil_tm
    katil_tm's avatar
    Erkek
    anlaşılan baban rütbeli ama sen jandarmanın karakolundaki telsiz odasına girip uzun süre kalmamaışsın heralde

sex bir sanattır tecavüz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uykucu
    uykucu's avatar
    Erkek
    quit bunu yazdı:

katılmıyorum radyo alıcıları adı üstünde sadece alır. İster askeri ister polis yayını olsun eğer radyo yayını yapmıyorsan kimse seni bulamaz.Dinlediğinde anlaşılmaz.Askeri yayınları dinlemen biraz daha güçtür, çünkü askeri yayınlarda sayısal ayıklama işlemi yapılır. her hangi bir radyo alıcıyla bu iletişim bandındaki konuşulanlar anlaşılmaz. telsizin antenini büyütmeye gelince bunlar bence saçmalık.Bunun gibi walki talkiye 9V enerji verirsen polis radyosuna girersin şeklinde söylentilerde var.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvetteTURK
    corvetteTURK's avatar
    Erkek
    telsizler muhtelif bandlarda(am/fm v.s.) ve muhtelif frekanslarda(khz-mhz) dinleme ve yollama yapan radyo cihazlarıdır...
    eğer güçlü bir anten ile geniş bi frekans aralığını ve bi kaç bandı dinleyebiliyorsan gemicilerden polislerden ve amatör telsizcilerden birilerini mutlaka yakalarsın...
    Sadece dinlemen koşuluyla kimse senin yerini tespit edemez(amerikan ordusu bile)...
    Ama eğer yayın yapıyorsan ve benim frekansımdaysan yerini mobil telsizimle ben bile bulabilirim...

Yayın yapan radyo vericisinin yeri ise yönlü antenlerle dinleme yapılarak bulunur(buna kestirme derler ve 3 antenin bulunduğu noktanın içinde bir yerdeysen senin anteninin harita üstündeki koordinatını 1cm hata yapmadan bulurlar)...
    Yönlü antenin özelliği yayının yapıldığı yöne çevrildiğinde gelen sinyali kuvvetli almasıdır...

Uzun lafın kısası çıkış yapmadığın sürece hiç kimseye yakalanmassın....

herkes ölecek.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insomniac
    insomniac's avatar
    Erkek
    aselsanın yeni frekans atlatmalı telsizlerinden kimsenin haberi yok:) bunu dinlemenin imkanı yok

www.necroshine.com SEX SLEEP EAT DRINK AND DREAM [KING CRIMSON]
Toplam Hit: 5058 Toplam Mesaj: 10