Telsiz Telefondan Bedava Konusma Yöntemi(Bir Cesit Preahking Diyebiliriz)
-
merhaba simdi anlatacaklarim bir cok forum da yayinlanmistir kendim tarafimdan denenmis ve onaylanmis bir yontemdir alintidir yazmicam cunki ben kesfettim
Bildiginiz uzere telsiz telefonlar server mantigiyla calisir.Telefonumuzu yerinden aldigimiz anda makineyle baglanti kurarak onun uzerinden telefon gorusmesi yapariz diyelimki panasonic marka bir telsiz telefonumuz var(bizimki panasonic bunu ornek verdim bu yuzden alcatelde olabilir vs) telefonu elimize aliyoruz kendi telefonumuzun sarj edildigi makineyi(serveri) kapatiyoruz ve fisini cekiyoruz.Simdi telsiz telefonumuzu arama yapacakmis gibi aciyoruz ve evde dolasmaya basliyoruz eger biraz sansliysak cevrede bizim telefonla ayni marka bir telefon vardir eger var ise bizim telsiz telefon o server uzerinden baglantiya gecer ve pek tabiki bizde istedigimiz yerle belese gorusmus oluruz(dikkat edilmesi gereken bir husus baglandigimiz yerdeki lafuklar telefonu actigi anda telefonu kapatmamiz gerekir yoksa enseleniriz:)
Olay bu kadar hadi kolay gelsin -
Bir cesit preahking diyemeyiz
yıllardan beri war olan bişi bu
5 sene evvel de ben kullanırdım
apartmandakilerin telefonlarını dinlerdim
ben başka bişinin peşine düşecem yakında borusan telekomla ilgili -
yanlız diğer telsiz telin de yerinde olmaması lazımdır herhalde
dimi?
-
ya dandirik telsiz lerin bile kendine özel frekansları var . Telsiz telefonlarınmı yok ??
-
amele_2 dedi ki :
ben başka bişinin peşine düşecem yakında borusan telekomla ilgili
Telekomu anlarım da borusan ne iş hoca : ) -
arsive baktim 97 li yillarin dokumani....analog santraller vardi :)...1saat iki sevgilinin konusmasini dinlemistim...amk utana sikila sex ten bahsediyorlardi bende o zamanlar 31 cekiodm onlari dinleyip :)
-
bilmeyen vardir diye yazdim arkadaslar sahsen hala ise yarayan bir yontem frekansa gelince ayni marka dandik telsizler birde farkli bir alicimi koyacaklar telefona guldurmeyin :)
-
şimdi esrar belki haberin wardır
borusan telekom ucuz görüşme için bi siste geliştirdi
senin hattına bi cihaz takıyolar belli numaralar mesela 0532 algılandığında kendi sisteminden arıyor ve ucuza geliyo
bunun üzerine bişi düşünüyom
(bu arada klavye ateş gibi oldu napsam ki compü nitrojen getir)
Toplam Hit: 1515 Toplam Mesaj: 8