Telsiz Ve Dürbün
-
Telsiz ve gece görüşlü dürbün konusunda tecrübesi olanlar uygun fiyatlarda işe yarayacak (profesyonel olması lazım gerekli değil) ürünler önerebilirse sevinirim.Hangi markalar,alınırken dikkat edilecekler vs.
-
telsiz olarak aselsan öneririm dürbünden anlamam 150 liraya süper telsiz satıyor adamlar
-
Hangi amaçla kullanacaksın? Beklentilerin nedir?
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------Hangi amaçla kullanacaksın? Beklentilerin nedir?
-----------------------------Dağda,ormanlık alanlarda vs. işe yarayacak.
-
gece görüşlü dürbün edinmek yasalarca yasaklanmıştır haberin olsun. pmr telsizde de her marka güzel telsiz yapar ben daha sorunlu olanıyla karşılaşmadım. ama şehir içinde kullanabileceğini sanmıyorum çünkü çok fazla kişi telsiz kullanıyor artıkö
-
DeadSoul bunu yazdı:
-----------------------------Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------Hangi amaçla kullanacaksın? Beklentilerin nedir?
-----------------------------Dağda,ormanlık alanlarda vs. işe yarayacak.
-----------------------------
Telsiz aselsan tavsiye ederim, dürbün olarak seeker power wiev var bende, gece görüşü olanları bir araştır bende normali var çok memnunum.
1000 metreye 90 metre falan.
Yabancı siteleri bir araştır bu dürbünlerde çok gelişti kayıtlı lcd'li cartlı curtlu bir ton modeli var artık. -
Gece görüşlüyü niye yasaklıdarki avcılık için falan mı hey allah neyse,telsiz ormanlık arazide kullanılacak ses gidip gelmesi vs. olur mu ?
-
ya bende uçakların telsiz konuşmalarını dinlemek için bi telsiz almayı düşünüyorum. Sadece dinleme özelliği olsa yeter..amatör telsizcilik sertifikası falan ister mi sadece dinleme amaçlı bişey
-
Telsizin nerede kullanılıdığı önemli değil sonuçta çok uzun mesafelere hitap ediyor bu yüzden kullana izni olmayanların kullanması yasaktır...ancak Telsiz belgesi olan birinin gözetimi altıında ve kullnılabilir... Telsiz kullanma belgesiyse il emiyet müdürlüklerinden alınan izinler ve belli bantlardan özel şirketlerden alınan frekanslard aralıklarında kullanılabiliyor... Birde amatör telsizciler katagorisinde kullanılabiliyor bu katagoriyede Kıyı emniyeti bu kesimi denetliyor. yılın belli tarihlerinde amatör telsizçilik sınavları oluyor bu sınavları başaranlara 10 yıllığına amatör telsiz belgesi veriliyor böylece kişini kendi çağrı kodu oluyor ve başlı başına her yerdre Telsiz kullnama hakkına sahip oluyor....
uygun bir telsiz bulursam ben de alacam Benim amatör Telsiz kullnma belgem var...
ben daha çok Amatör bir telsiz almayı düşünüyorum böylece istediğim bütün bantları kullana bilirim..
sanırım profesyonellerde belli frekans bantları kayıtlı onların dığına çıkılmıyor ( biraz fazla ara verdim sanırım bu yüzden yeni tarz profesyonelleri nasıl tam olarak bilemiyoru )...
-
bende var tum frekanslar acik 250 liraya vereyim