Telsiz Yapma Olasılığı
-
radto kartı olan bir bilgisayarda telksiz yapma olasılığı nedir yoksa bu sadece bir hayal mi konuşmak ve ya anlaşmak önemli değil etraftaki yakın konuşmaları duysak yeter varmı bilgisi olan teşekkürler arkadaşlar
-
şimdi teorik olarak imkanlı ama pratikte gidip yeni bir telsiz seti alman daha ucuz ve kolay olur:)
şimdi önemli olan şeyler kartın bir frekans aralıgını taraması ve bu aralıga hem veri girebilmesi hemde ordan veri alabilmesi lazımdır...radio kartları sanırım tek taraflı çalışıyorlar buna birde yayın yapıcak hale getirmen lazım o da kasar -
git 20 30 milyona bi tane volki tolki al : ) ne kasıon hoca.
-
polis telsiz işi kolay şimdi türkiyedeki polis telsizlerini bilmem ama bazı telsiz dalgaları şifrelenebilir normal standart dalga boyu ve frekansını bilirsen gerisi kolay...... bunu senin için yapıcak programlar var..... son olarak şimdi gördüm başkasının konuşmasınaz sızmak istiyorsun ne konuşması GSM TELSİZ TELEFON hepsinin kodlaması ve dalga boyları farklıdır
ona göre yapman lazım -
ben sana 250ye yaparım :P
-
program eger içine direk pic ile ekleti yamıyıcaklarsa ve dalga tarıyıcısı pcden olucaksa ben yollarım
-
ok sen donanımı halledicem dersen okey
Toplam Hit: 2460 Toplam Mesaj: 7