Telsizden Anlayan ??
-
telsiz alıcam ama hangi model polis telsizlerini dinliyor bilmiyorum çeşit çeşit modelleri var hangisi iyi fiyatı olarak ve işlevi olarak bilen varmı ??
-
gazeteci tanıdığın yokmu sor ona
-
ben askerde telsiz operatoruydum ama senın polis telsizini dinliye biliceni sanmıyorum cunku fark kriptolar kullanıyorlar ben bile jandarma telsizinden dinleyemiyordum dinlesen bile 3 ay sonra yenı kriptolar yuklenicektir ozaman şişersin :D bence almaktansa bir polisten telsiz çal daha iyi fikir bence
-
Aselsan en iyisidir diyebilirim. Ancak senin o istediğin telsizler lisanslı, lisans falan çıkartman gerekiyor, daha sonra telsizi internet sitelerinden de alabilirsin
-
AR 1500 EX Wide Range TELSİZ forumda konusu var ben oranın yalancısıyım
-
Ben de bir zamanlar YAESU vardı..
Kiss_Kiss arkadaşım Polis Frekansı kriptolu bir frekans değil..
Ancak Polis Frekansında mandallama ve konuşma yapman suçtur..
Ayrıca polis telsizleri röle ile hizmet veriyor,alacağın telsizle röleye çıkış yapamazsın,ancak yakınlardaki polis telsizlerinin dinleme frekansına çıkış yapabilirsin..
Ayrıca lisanslı bir telsiz alacaksan ve telsizin seri numarasını TK'ya kayıt yaptıracaksın,röleye yapacağın herhangi bir mandallamada (bu seri numarasını IMEI olarak düşün) iş alırsın başına..
Ayrıntılı bilgi için http://www.tk.gov.tr/Duzenlemeler/Hukuki/Kanunlar/Kanunlar.htm linkine göz at,başına iş alma,efendi ol,akıllı ol : )
-
Bendede aselsan cobra modeli var ufak ama iş görüyor :) ortalama açık alanda 5 km çekiyor zaten yasalara görede max. alan bu kadar bunun ötesi için resmi yada lisansli ürünler gerekiyor fakat kullanmaktaki amaç nedir ? Telsizlere girip dinlemekmi ?
Amatör olarak hobi olarak ilgilenmekse Telsiz ve Radyo Amatörleri Cemiyetine takılmanı tavsiye ederim zaman zaman ücretsiz seminer kurs olabiliyor verdikleri eğitim çok kaliteli global telsiz bilgileri ve sistemlerini gösteriyorlar mesela sivil savunmacılar yada arama kurtarma ekipleriyle yabancı ekiplerin telsiz haberleşmesi sistemlerini öğretiyolar.
-
beyler polis telsizleri dinlenebiliyor ama yayına giremezsin girebilsen bile giremezsin :)
gazetecilerde var o telsizler ondan diyorum gazeticiler bilir hangi marka hangi kanal felan
aselsan cobra felan diyen arkadaşlar sanırım konuyu okumamşlar