Tema 2B"Lik Orman Arazilerini Satılmaması İçin İmza Kampanyası Başlattı.
-
Tema 2B'lik orman arazilerini satılmaması için imza kampanyası başlattı.
Hükümet satarım diye ısrar ediyor.
Hayrettin Karaca ise "verin bana bir milyon imza, sattırmam" diyor -
arkadasım cok güzel bi konuya deginmişin.tebrikler!!.hukumetimiz herseyi oldu bittiyegetirip aradaderede gömüor bizlere çeşitli seler.buda onlardan birisidir.
-
Kısa sürede toplanacak gibi gözüküyor
Edit: Yapılamaz :F -
parnağımı soktum hayırlı olsun :|
-
ilginizi bekliyoruz bastıralım imzaları
-
çabuk toplanır bu... :D
yazdıordıydım Ahmet .... diye mis gibi 1. sıradaydı sayfayı bi yeniledim 10a felan düştü :D eyi eyi :Dçok iyi :D
-
Valla iyi güzelde Hayrettin KARACA'yı takan olmaz.Bakın Acarkentte hala ayakta.Yıkıyoruz yıkıcaz yıktık derken milleti oyaladılarda oyaladılar.Acarlar paranın ucunu gösterince gazetelerde de çıkmaz oldu.Hem bu Hayrettin KARACAY'ı bilirmisiniz?Bu temacı ayaklara yatmadan önce ne işler çevirmiş.Adam hem kendisine ait olan hemde ortak olduğu fabrikalardan ülkemizin topraklarının neredeyse % 56'sı zehirlenmiş.Devlette bunun fabrikalara sağlam bir ceza kesince elini ayağını işlerden çekip emekliye ayrılmış.Eh dedenin çevreside geniş,arkadaşları bunu sövmesin diye böle çevreci ayaklara yatıyor.Ormanları koruyalım,2/B'lere karşı olalım ama bunu Hayrettin dedeyle yapmayalım,zaten yapamayız da.Ben o kişiyi çok yakından tanıyorum.Şimdi burda kafamdan sallamıyorum.Çamur at izi kalsın politikasıda yapmıyorum. Sadece sizi uyandırayım dedim.Güvenmeyin bu kişiye.Yalovaya bir gün yolunuz düşerse Termal yolunda bunun çiftiği var.Ağaç müzesi.Giden herkezi içeri alıp gezdiriyolar.Gidin oraya muhtemelen kendisinide görürsünüz.Oturun konuşun.Sorun ona!Sen meşe palamutu yetiştirip devlete satıyormuşsun dayı, devlet ormana diksin diye, doğru mu?Evet diyince,be adam sen bilmezmisin meşe palamutunun köklerinin toprağa salgıladığı zehirli toksini,meşe palamutunun yetiştiği yerde uzun yıllar başka bir otun dahi bitmeyeceğini,fabrikalarınla ayrı zehirledin toprağımızı şimdide yetiştirdiğin otlarla ayrı zehirliyon.Korkmayın bi şey yapmaz.Size sadece sen U.S.A'nın maşasımızın evlat der.Bana öyle dedi de... :)
-
orman arazileri satildiktan sonra ne sekilde degerlendirilecek yahut meyecek onuda bilmek lazim oncesinde tabiki. sag duyulu davranmalari gereken bir mevzu, en azindan ihalenin bedeli karbonmonoksit olarak donmesin..
Toplam Hit: 739 Toplam Mesaj: 8