Tema Dışına Reklam Ve Reklam Sabitleme
-
tema daki modül pozisyonları yüzünde kenarlara reklam koyamıyorum çoğu haber sitesinde ve eğitim sitelerinde incelediğim kadarıyla oralara reklam koymuşlar bende iki taraftan sallandırayım diyorum reklamları ne dersiniz veya sadece sol taraftan herhangi bir fikriniz varmı incelediğiniz zaman arkaplandaki mavi kısımın üstüne olacak şekilde tema kodlarınımı kurcalamam lazım yoksa background.css mi kod konusunda yeterince bilgi sahibi değilim deneme yanılma yapıpta kodları biraz kurcaladım olmadı. birde siteye girerken google dan girermisiniz polinomlar yazınca ilk site çıkıyor zaten.
matyardim.com
twitter ve face sayfamı beğenirseniz sevinirim teşekkürler.
çokmu şey istedim acaba :D
-
Up
-
uzun araştırmalarım sonucunda olayı alttaki kodun çözdüğünü buldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun joomla için. değerlerler oynayıp istediğiniz pozisyona getirebilirsiniz.
<div style="position: fixed; width: 200px; height: 200px; z-index: 1; right:5px; bottom:5px" id="sag">
REKLAM KODU </div> -
reklamlarının yeri hoş değil, reklam koyuyom diyosan reklam kullanıcılara kendini reklam gibi göstermemeli ,düzgün durmalı az.
tık almanı bile düşürür bu durum hocam. -
Bu reklamlarla siteye girdiğim an çıkarım ben hocam :)
-
MustyKTE bunu yazdı
reklamlarının yeri hoş değil, reklam koyuyom diyosan reklam kullanıcılara kendini reklam gibi göstermemeli ,düzgün durmalı az.
tık almanı bile düşürür bu durum hocam.Arkadaşın dedigi gibi reklamların yeri iyi değil hem çok reklam iyi değil millet zaten reklamlardan kaçıyor.
-
vallahi öyle diyorsunuzda arttı yahu