Tema Kurulum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

arkadaşlar merhaba elimde bir tema var wordpress için güzelde bişey video teması.Videoları ekliyorum ama thumbils yapamıyorum temayı tamamen kurabilecek ve anlatacak olan varmı

http://rapidshare.de/files/46828131/Wordpress_groovyvideo_temas__305_.rar.html

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    thumbils ne la :|

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    ThumbnaiLs demek istemiş,yani videodan ufak bi resim,içeriğin ne iLe iLgiLi oLduuna dair :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

hocam thumbnaile sahip temalar, ya da ne biliyim haber sitesi temaları gibi "son başlıklar" "populer bilmemneler" başlıklı girişlerin, yazıların onizlemelerinin falan oldugu temalar genellikle eklentileriyle birlikte gelir, sen bi eklentiler bolumunu de kurcala aktive etmen gereken yerler olabilir, o olmazsa çalışmayabilir. kurcala ve ogren derim ben, olmadı yardım edilir elbet. 

ucretli temanın free halini bulduysan eklentisiz bulmuş olabilirsin tabi, eger oyleyse çalıştırman biraz zor :) beleşçilik her zaman iyi olmaz :))

Edit: buradaki temadan bahsediyorsun sanırsam, dedigim gibi premiummuş :)

recent entries ya da onerilen videolar falan gibi zımbırtılar için de dedigim gibi pluginleriyle geliyor sanırsam, onlar şart

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 4