Tema Modül Yerleri Kaymış
-
bir kaç değişiklik yapmıştım 1 ay önce css boyut ayarlarıydı sanırım şimdi bakıyorum modül yerleri kaymış

matyardim.com
En alt sol tarafta sidebar-a b ve c modülleri nin yeri yukardaki resimde dediğim yer bunla ilgili tavsiye fikir yol gösterebilecek biri varmı firefox eklentisi firebug ile baya bir araştırdım ama gözümdn kaçan bişeyler varsanki

-
Abi yorum yapmak istiyorum bu arada sitenin 2 yanında ki reklamlara reklamı kapat seçenegi koyarsan çok iyi olur çok kaplıyor forumda , tam forum havası vermiyor üye isimleri filan , kesik çıkıyor :)
Roark tarafından 26/Eyl/14 19:46 tarihinde düzenlenmiştir
Kullanıcı adı bölgesi görünmüyordu simdi orayı ayarlamıssın ama reklamlara birşey yapmanı öneririm -
Maddox bunu yazdı
Abi yorum yapmak istiyorum bu arada sitenin 2 yanında ki reklamlara reklamı kapat seçenegi koyarsan çok iyi olur çok kaplıyor forumda , tam forum havası vermiyor üye isimleri filan , kesik çıkıyor :)
Kullanıcı adı bölgesi görünmüyordu simdi orayı ayarlamıssın ama reklamlara birşey yapmanı öneririmkardeşiim reklam yerlerini deniyorum şu an ona bir ayar vereceğim dediğin gibi işte ben de o yukarda yazdığım modül yerleri yazdığım yere kullanıcı kayıt giriş panelini koyacaktım modül yeri kaydığın için bişe yapamıyorum :)o yüzden forum dan kayıt kabul alıyoruz. :))
-
usta sendekide ne siteymiş ya,
her gün bir iki konu patlatıyorsun.
bence bu işten sen anlamıyorsun.
reklam gelirin iyiyse ver birine parayla şu siteni adam etsin.
-
zeybekustasi bunu yazdı
aynen ben bu işten anlamıyorum o yüzden konu açıyorum işin ilginci kimse benim derlere deva olmuyor arkadaş :) konular tek postla akıp gidiyor :)
ama öğrenecem az kaldı :)
HeYeT tarafından 26/Eyl/14 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
HeYeT bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
aynen ben bu işten anlamıyorum o yüzden konu açıyorum işin ilginci kimse benim derlere deva olmuyor arkadaş :) konular tek postla akıp gidiyor :)
ama öğrenecem az kaldı :)
hocam kimse css dosyalarını görmeden sana on düzeltmen içn yol gösteremezki.
dediğim gibi ihtiyaçlarını yaz kim kaça yapıyor öğren sonra da yaptır kurtul.
öğrenip devamlı bu işi yapmayacaksan cdden dediğimi yap
-
Kardeş herşeyi ücretiyle yaptırırsam ne anlamı kalıyor ben bi kaç birşey denedim 2-3 saattir olmadı anlamıyorum dediysem o kadar da değil. Boza boza öğrenecez dert değil kimse tavsiyr vermezse ne yapalım tbt nin canı sağolsun.
Cimrilikten değil harbiden öğrenmek istediğimden yanlış anlaşılmasın. Olmadı yeni tema yüklerim. Satmak en son düşünceğim.iş.
HeYeT tarafından 26/Eyl/14 20:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Sorunu hallettim. Dün gece benim temanın aynını indirdim css dosylarını deiştirdim modülle ilgili olanları ilk önce olmadığını düşündüm cache yi temizleyince iyileşti. MObil tema üzerine şimdi uğraşıyorum.