folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Temel Elektronik Devreler Soru Çözümü [?]

Temel Elektronik Devreler Soru Çözümü [?]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Bütünleme sınavı var yarın. Bir kaç soru var elimde çözebilecek olan varsa çok makbule geçer.

Basit sorular var biliyorum ama aralarında zor soru da var öncelik onlarıdır. :)

a

a 

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

yukarda dursun .çözen çıkar belki

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yardım etmek isterdim ama bunları göreli 4-5 sene oldu pek bi şey hatırlamıyorum..

aslında bu sorular genelde benzer, daha önce çözülmüş örnekleri falan bulsan o formüller üzerinden gidersin. yanlız dikkat etmen gereken şey, diyotlar ile gerilimin bağlantı şekilleri.. transistörlerdeki kazanç için de belirli formüller ar dalington tipi için de.. kahve renkli bir kitap var elektronik elemanlar ve devre teorisi robert boylestad louis nashelsky in.. türkçesini buraya upload etmiştim

https://app.box.com/files/0/f/0/1/f_17657678448

burda transistör hesaplamaları olması lazım, op-amp kazançlarının hesaplanması var da transistör için hatırlayamadım.. bak yine de.. oradaki örneklerden yola çık.. eğer hocan da bu kitabı kullanıyorsa benzer örnekleri sorabilir..

kolay gelsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

yardım etmek isterdim ama bunları göreli 4-5 sene oldu pek bi şey hatırlamıyorum..

aslında bu sorular genelde benzer, daha önce çözülmüş örnekleri falan bulsan o formüller üzerinden gidersin. yanlız dikkat etmen gereken şey, diyotlar ile gerilimin bağlantı şekilleri.. transistörlerdeki kazanç için de belirli formüller ar dalington tipi için de.. kahve renkli bir kitap var elektronik elemanlar ve devre teorisi robert boylestad louis nashelsky in.. türkçesini buraya upload etmiştim

https://app.box.com/files/0/f/0/1/f_17657678448

burda transistör hesaplamaları olması lazım, op-amp kazançlarının hesaplanması var da transistör için hatırlayamadım.. bak yine de.. oradaki örneklerden yola çık.. eğer hocan da bu kitabı kullanıyorsa benzer örnekleri sorabilir..

kolay gelsin

hocam dosya silinmiş ya da bana açık değil sanırım?

bu arada 2 tane aynı koymuşum.

a

pSkpt tarafından 30/Haz/14 01:50 tarihinde düzenlenmiştir

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

pardon hocam

https://app.box.com/s/nl4wvsd4pe5ijbjh5z4e

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 2554 Toplam Mesaj: 5