folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Temel Linux Eğitimi Ve Php Giriş (Canlı Hangout)

Temel Linux Eğitimi Ve Php Giriş (Canlı Hangout)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Temel linux eğitimi için detaylara buradan ulaşabilirsiniz http://www.denizlihs.org/temel-linux-egitimi/

saat: 18:30da başlayacak tekrarını youtubedan izleyebilirsiniz 

http://www.youtube.com/watch?v=Bbz-L-i8obk 

php ye giriş için http://www.denizlihs.org/php-programlama-diline-giris/ 30.05.2014 te

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

sağol hocam Linux'a geçmek için bahane arayanlar için süper bir başlangıç eğitimi gibi gözüküyor

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hocam kusura bakmazsan bir şey sormak istiyorum :) 

bu linux eğitimlerinin temel amacı nedir? ASM programlama için derleyiciler falan tamam linux kullanılıyor.Ama genel olarak linux eğitimi alan kişi ne konuda gelişiyor? Hacking falan yazıyor, kastettiği şey cracing mi? yoksa web de insanları hacklemek falan mı? yoksa kernel programlama falan mı öğretiyorlar? biraz aydınlatırsan sevinirim :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

güzel gidiyor dinliyoruz.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

hocam kusura bakmazsan bir şey sormak istiyorum :) 

bu linux eğitimlerinin temel amacı nedir? ASM programlama için derleyiciler falan tamam linux kullanılıyor.Ama genel olarak linux eğitimi alan kişi ne konuda gelişiyor? Hacking falan yazıyor, kastettiği şey cracing mi? yoksa web de insanları hacklemek falan mı? yoksa kernel programlama falan mı öğretiyorlar? biraz aydınlatırsan sevinirim :)

Windows eğitimi alıp neler yapabiliyorsan aynısını Linux eğitimi alıp yapabilirsin. Linux bir işletim sistemi çekirdeğidir. Linux'un çalışma sistemini bilirsen, linux tabanlı bütün işletim sistemlerinin çalışma sistemini bilirsin.

Windows öğrenip ne yapıyorlar bu millet? Bu kadar windows eğitimi ne için var? Onların cevaplarını biliyorsan eğer, kendi sorduğun sorununda cevaplarını biliyorsun demektir.

31 i finalim var muhtemelen izleyemeyeceğim ama kaydı youtube'da olacak değil mi @blackapple hocam?

DrKill tarafından 23/May/14 19:34 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

İstanbul hackerspace var başka nerenin var ? Denizlide yeni kurulda zaten sanırım Ankara da mı var 1 de ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

On numara 5 yıldız olay olmuş. Hackerspace in sitelerini daha verimli hale getirilmeli bence hele istanbul bence facia.Bir soru eğitimi veren sen misin hocam?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar benim bu konularda bilgim az tecrübem yok ben de öğrenmeye çalışıyorum o yüzden size tavsiye vermem doğru olmaz.

Toplam Hit: 1682 Toplam Mesaj: 8