Temizinden Satılık Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar sitemi satma amacım ailevi sorunlardır , paraya ihtiyacım var urastıgım web sıtemı satmak zorunda kaldım

kısa bılgı geceyım scrıpt tamamen yasal olup bızzat ben yazdım.siteye gunluk 450 500 kısı hıc mudahale yapılmadan gırıp cıkıyor.backlınk,google ban fılan olaylarında adı bıle gecmemıstır.

siteyi inceleyin ben burdan fıyat veremıcem ancak acık artırma seklınde olabılır en dusuk fıyat olarak :150 lira normal dusunuyorum.

site:http://mbsbilisim.com

+ sıtenın ıcınde su anda 60$ ıcınde olan adense mevcuttur (oda satılıktır)

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Mbsbilisim.com'a reklam alınmamaktadır.Özgürlük ilkesiyle paylaşımlarını sunmaya devam etmektedir.

derken Adsense hangi sitede onu merak ettim. :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Mbsbilisim.com'a reklam alınmamaktadır.Özgürlük ilkesiyle paylaşımlarını sunmaya devam etmektedir.

derken Adsense hangi sitede onu merak ettim. :)

bir kaç gundur işleme koydum bknz:para lazım ve satısı göze almışım zaten  ilkeleri boş geç hacı oraya her  üye olan 5 lira bagıs yapmak zorundadır yazsam ilgilencen mi ?

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Hocam o değilde bazı konular çok hoşuma gitti bir üye olam dedim ne sıkıntıdır ya her şeyi doldurdum "Kaydet" diyorum sayfayı yukarıya sürüklüyor ama hata filan yok deli etti üye olmak bu kadar zor olmamalı....

Bu arada hayırlı satışlar.

musa-90 tarafından 14/Eki/13 22:20 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

dejavu oldum lan.

tekrar hayirli satislar.

Anarsistherif...
Toplam Hit: 911 Toplam Mesaj: 5