Temizinden Satılık Site
-
merhaba arkadaslar sitemi satma amacım ailevi sorunlardır , paraya ihtiyacım var urastıgım web sıtemı satmak zorunda kaldım
kısa bılgı geceyım scrıpt tamamen yasal olup bızzat ben yazdım.siteye gunluk 450 500 kısı hıc mudahale yapılmadan gırıp cıkıyor.backlınk,google ban fılan olaylarında adı bıle gecmemıstır.
siteyi inceleyin ben burdan fıyat veremıcem ancak acık artırma seklınde olabılır en dusuk fıyat olarak :150 lira normal dusunuyorum.
site:http://mbsbilisim.com
+ sıtenın ıcınde su anda 60$ ıcınde olan adense mevcuttur (oda satılıktır)
-
Mbsbilisim.com'a reklam alınmamaktadır.Özgürlük ilkesiyle paylaşımlarını sunmaya devam etmektedir.
derken Adsense hangi sitede onu merak ettim. :)
-
Ayazz bunu yazdı
Mbsbilisim.com'a reklam alınmamaktadır.Özgürlük ilkesiyle paylaşımlarını sunmaya devam etmektedir.
derken Adsense hangi sitede onu merak ettim. :)
bir kaç gundur işleme koydum bknz:para lazım ve satısı göze almışım zaten ilkeleri boş geç hacı oraya her üye olan 5 lira bagıs yapmak zorundadır yazsam ilgilencen mi ? -
Hocam o değilde bazı konular çok hoşuma gitti bir üye olam dedim ne sıkıntıdır ya her şeyi doldurdum "Kaydet" diyorum sayfayı yukarıya sürüklüyor ama hata filan yok deli etti üye olmak bu kadar zor olmamalı....
Bu arada hayırlı satışlar.
musa-90 tarafından 14/Eki/13 22:20 tarihinde düzenlenmiştir -
dejavu oldum lan.
tekrar hayirli satislar.