Temizlik Firması Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Yine ben yine girişim fikirleri diyerek konuya girmek istiyorum :) Malum Antalya'da yaşıyorum ve emlak sektöründe çalısıyorum.İşim gereği bir çok mülk sahibi/kiracı ile iletişim halindeyim.Sadece bu gun 2 kişi bildiğin temizlikci varmı diye bana sordu.Bir süredir kafamı kurcalayan temizlik firma işini daha detaylı araştırmaya başladım..Aslında benim sadece kafamda temizlik yok.Daha önce benzer konu açmıştım hatırlayanlar olabilir..Bahçe düzenleme,peyzaj,apartman temizliği,inşaat temizliği ile de konuyu geliştirmeyi düşünüyorum..

İşim ile bağlantılı olarak satışı/kiralaması ile ilgilendiğim ev/işyerlerinin önce temizlik sonrasında satışa/kiralamaya sunmaya başlayarak farkındalık yaratmayı planlıyorum.İlk etapta ek iş olarak sadece çevremden gelen kişileri yönlendirerek yapsam dahi çok fazla talep olduğu için müşteri konusunda sorun yaşyacağıımı düşünmüyorum.Diğer emlakcı çevremden de beni çok fazla destekleyecek arkadaş gruplarım var .Burada en önemli husus  nelere dikka etmem gerekiyor?? çalışan sigorta durumu nasıl oluyor,vergilendirme vb durumları araştırmam gerekiyor..Personel konsunda da sorun yaşayacağımı düşünmüyorum sanırım sadece biraz kendimi toparlayarak işlere yoğunluk vermem kalıyor .Bu tarz sektör hakkında tecrübesi olan arkadaşları bekliyoruz

SaNaL_AjaN tarafından 13/May/24 22:22 tarihinde düzenlenmiştir

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 483 Toplam Mesaj: 1
temizlik firması