Temizlik Ve Hijyen Arasındaki Fark
-
Temizlik Ve Hijyen Arasındaki Farkı bana söyleyecek birini arıyom.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------Temizlik gözle görülebilen kirlerin temizlenmesi fiilidir.Ancak hijyen gözle görülemeyen mikropların bile yok edilmesidir.Daha çok obsesif kişilik bozukluğu olanlarda bir hijyen takıntısı vardır.Çevrenizde pinpiriklenen ve çocuklarının peşinden koşan takıntılı kadınların (ki onlara anne deniyor) en büyük uğraş verdikleri evrensel milli mücadeleye hijyen denir:)
Saygılar
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------Temizlik gözle görülebilen kirlerin temizlenmesi fiilidir.Ancak hijyen gözle görülemeyen mikropların bile yok edilmesidir.Daha çok obsesif kişilik bozukluğu olanlarda bir hijyen takıntısı vardır.Çevrenizde pinpiriklenen ve çocuklarının peşinden koşan takıntılı kadınların (ki onlara anne deniyor) en büyük uğraş verdikleri evrensel milli mücadeleye hijyen denir:)
Saygılar
-----------------------------çok güzel :)
-
temizlik yalap şalak bişeydir hijyen keskindir. cümle içinde kullanalım
ben hijyen gördüm.
kardeşimin 2 ane temizliği var
-
hijyene bal dök yala :D
-
Temizlik gözle görülür hijyen ortamın gözle görülürden ziyade daha daha temiz hali .Mesela ev temizdir ameliyathane hijyeniktir.
-
temizlik anlıktır hijyen daimi :|
-
temizlik uyur hijyen uyumaz :|
-
Temizlik imandan gelir, hijyen Ayşe hanım'dan.
-
temizlik pis olan yerin su ile giderilmesine denir
hijyen ise su ile giderilmiş olan yerin temiz bir bezle veya herhangi bir zımbırtı ile kurulanması veya bunun gibi bişeydir..:D