Temizlik Ve Tadilat Firması İçin Web Sitesi Önerisi
-
Selamlar cemaat.Antalya'da emlak sektörünün yanında yelpazeyi genişletme çabalarım devam ediyor :)) Antalya merkez'de temizlik üzerine firma açtım.Her ilçeye göre sosyal medya adresleri ve domainlerini aldım.Benim hedefim internet üzerinden müşterilere ulaşmak.Google'da üst sıraya çıkması ve akılda kalması açısından ilçeye göre domain aldım.
Bu domainlere uygun tasarım'da hoş en önemlisi google aramalarında beni üstte gösterecek ücretli ücretsiz bir web tasarımı gerekiyor.Tecreübeli kişilerin desteğine ihtiyacım var.
Örnek bir hazır web sitesi buldum.Tasarım olarak güzel olsada google seo açısından yorumunuzu bekliyorum.
https://mdweb168.websitedemolari.com/index.html
Google için WordPress iyi bir seçenecek diye hatırlıyorum halen güncelmidir ?
Temizlik Firması için
Konyaaltı ilçesi için >> www.konyaaltitemizlik.com.tr www.konyaaltitemizlik.com
Altıntaş Bölgesi İçin >> www.altintastemizlik.com
Muratpaşa İlçesi İçin >> www.muratpasatemizlik.com
Tadilat Firması İçin
-
Bu Korkuteli ve Elmalı neden üvey evlat muamelesi görüyor? Buraları da kapsama alanı olarak düşünürsen iyi olur. Yazın oralar canlanıyor.
Hayırlı olsun.
-
Hocam biz gücümüzü senin gibi elektrikten değil akaryakıttan alıyoruz :D İşin şakası bir yana oralar bana cok uzak kalıyor.Benim müşteri portföyüm boş inşaat sonrası daireler..Altıntaş ve Konyaaltı bölgelerinde çok fazla daire var.Oralara gitmek bile bana zor geliyor
-
Tadilat lazım olsa bir siteye tesadüfen girsem hangi ustalar var kim ne iş yapmış gibi bilgiler ,resimler v.s varmı diye bakardım .
-
ACY bunu yazdı
Tadilat lazım olsa bir siteye tesadüfen girsem hangi ustalar var kim ne iş yapmış gibi bilgiler ,resimler v.s varmı diye bakardım .
Onu gerek referans gerek sosyal medya sayfalarından paylaşmayı planlıyorum.Bu işi inşaat mühendisi bir arkadaşım ile yapmayı planlıyoruz.Ben mustrri bulma konusunu teknik konuları da o yönetecek inşallah.Extra siteden müşteri gözünden beklentileri olan varsa dinlemek isterim