folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Temizlik Ve Tadilat Firması İçin Web Sitesi Önerisi

Temizlik Ve Tadilat Firması İçin Web Sitesi Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Selamlar cemaat.Antalya'da emlak sektörünün yanında yelpazeyi genişletme çabalarım devam ediyor :)) Antalya merkez'de temizlik üzerine firma açtım.Her ilçeye göre sosyal medya adresleri ve domainlerini aldım.Benim hedefim internet üzerinden müşterilere ulaşmak.Google'da üst sıraya çıkması ve akılda kalması açısından ilçeye göre domain aldım.

Bu domainlere uygun tasarım'da hoş en önemlisi google aramalarında beni üstte gösterecek ücretli ücretsiz  bir web tasarımı gerekiyor.Tecreübeli kişilerin desteğine ihtiyacım var.

Örnek bir hazır web sitesi buldum.Tasarım olarak güzel olsada google seo açısından yorumunuzu bekliyorum.

https://mdweb168.websitedemolari.com/index.html

Google için WordPress iyi bir seçenecek diye hatırlıyorum halen güncelmidir ?

Temizlik Firması için 

Konyaaltı ilçesi için   >>  www.konyaaltitemizlik.com.tr www.konyaaltitemizlik.com 

Altıntaş Bölgesi İçin  >> www.altintastemizlik.com

Muratpaşa İlçesi İçin >>  www.muratpasatemizlik.com 

Tadilat Firması İçin

www.finalinsaat.com  www.finalinsaat.com.tr

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Bu Korkuteli ve Elmalı neden üvey evlat muamelesi görüyor? Buraları da kapsama alanı olarak düşünürsen iyi olur. Yazın oralar canlanıyor.

Hayırlı olsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam biz gücümüzü senin gibi elektrikten değil akaryakıttan alıyoruz :D İşin şakası bir yana oralar bana cok uzak kalıyor.Benim müşteri portföyüm boş inşaat sonrası daireler..Altıntaş ve Konyaaltı bölgelerinde çok fazla daire var.Oralara gitmek bile bana zor geliyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACY
    ACY's avatar
    Erkek

Tadilat lazım olsa bir siteye tesadüfen girsem hangi ustalar var kim ne iş yapmış gibi bilgiler ,resimler v.s varmı diye bakardım . 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    ACY bunu yazdı

Tadilat lazım olsa bir siteye tesadüfen girsem hangi ustalar var kim ne iş yapmış gibi bilgiler ,resimler v.s varmı diye bakardım . 

Onu gerek referans gerek sosyal medya sayfalarından paylaşmayı planlıyorum.Bu işi inşaat mühendisi bir arkadaşım ile yapmayı planlıyoruz.Ben mustrri bulma konusunu teknik konuları da o yönetecek inşallah.Extra siteden müşteri gözünden beklentileri olan varsa dinlemek isterim

Toplam Hit: 210 Toplam Mesaj: 5
web sitesi web sitesi temzilik