Temp.İnternet Files 1 Gb!!
-
arkadaşlar garip bi durum daha once basima gelmemisti tempoary internet files klasörum 1 gb yer kaplio.icinde herhangi bişi yok gizli dosyada yok bu nedir kedi diilse:) ve nasil ustesinden gelinir ?
-
ewt oluyor hocam sil onları bir sıkıntı olmaz
edit:uzatmayın len gece gece bukadar oluyor, yanlış okumusum ipine insanlar :)
-
emirreis seni tanımasam kufur ederdim ama...kardes ben silemiom bunlari o yuzden yazdim buraya:)
-
EmiRReiS okuma özürlü müsün hoca adam gizli değil diyo dosya mosya yok diyo sen sil diyon :D
bu konuda sana yardım edemicem hocam yalnız dediğini destekler bir şahit olabilirim benimde başımda benzer bir wakka var.c ve d sürücülerimin ikisinide hep aynı boyutta gösteriyo 32.2 Gb silsemde yüklesemde hiç bana mısın demiyo.. -
Güvenli modda dene silmeyi hocam. Yada cmd komut ortamında sil. O dediğin sorunbenim iş yerindede oldu. Silinmemişti, 3-4 gün sonra sildim. Bazen sapıtıyor bilgisayar
Not: Bazede yediğim virüsler aynı isimde farklı klasörler açıyordu. İçi boş olmasına rağmen sanki içinde dosya varmıs gibi alan kaplıyordu ama temp e denk gelmedim hiç
benim gibi :D
-
bi ara benim çöp kutusunda da windows vardı
harbi lan
boşalt diodum windows klasörünü harbiden silmek istior musunuz diyodu :D
-
tamam hallettik basına gelen olursa bilgisi olsun guvenli modda admin yetkisiyle gorundu ancak gizli dosya ve silindi.icinde content.ie5 diye 15.000 dosya ve klasor iceren bişeydi nerden yediysek.
-
CCleaner adli programi indir. Bak bakalim siliniyormu silinmiyormu :)
Toplam Hit: 751 Toplam Mesaj: 8