folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Temporary İe Files Dosyası Yok

Temporary İe Files Dosyası Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şimdi farkettim. dosya yok. temp mevcut ama temporary internet filesyok. ellediğimi düşünmüyorm silindiğini...

hergün bakardım bugün bi baktım yok. silindi sanırım yada zamazingo oldu. geri nasıl getireceğiz bilen varmı?

geri alma programı varmıdır bunla ilgili. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hocam dosya değil klasörden bahsediyorsun sanırım. internet sürümün kaç hocam ?

internet explorer sürümün 6 ise ;

Araçlar / internet seçenekleri / Ayarlar / Dosya Görüntüle tıklarsan temporary internet filesin klasörü görünecek ordan yukarı çık eğer yine yoksa gizli dosyaları açman gerekecek.

İnternet explorer sürümün 7 ise ;

Araçlar / internet seçenekleri / genel / geçmişi göster / ayarlar / dosyayı göster dediğinde görünür ama c sürücüsünden giripte görünmezse araçlar / klasör seçenekleri / görünüm sekmesinde "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle (önerilen) seçeneğin yanındaki işareti kaldır uyarı gelecek tamam deyin bu kadar ayrıca gizli dosyalarıda aç hoca.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

klasör evet. dün ie 7 kurdum acep ondanmı gitti ? sevmedim ie 7 yi kaldırıyorum hemen

essan eyvallah hoca. teşekkür ettim. konu kapanabilir. saolasın ... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

klasör evet. dün ie 7 kurdum acep ondanmı gitti ? sevmedim ie 7 yi kaldırıyorum hemen

essan eyvallah hoca. teşekkür ettim. konu kapanabilir. saolasın ... 

-----------------------------

evet hocam ie7 sürümünde o klasör görünmez :) hem ie7 sürümünden kimse memnun değil bende bi ara kullanmıştım hata üstüne hata verdi bazen.

Toplam Hit: 1715 Toplam Mesaj: 4