folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tenisçi Dirseği

Tenisçi Dirseği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek

İnternetten edindiğim bilgiler doğrultusunda ve kendime teshişini koydugum hastalık yakın zamanda ağrılar nüksederse doktora gitmeyi planlıyorum. Var mı bu hastalıgın pençesine düşmüş müridler ? 

Zayıfa acımak doğaya ihanettir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

doktora gitmeye ne gerek var teshişi komuşsun tedaviyi de yap tamam:D

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

hocam bende gecende aynı teshisi koydum kendimi, bileğimde de sinir sıkışması var zaten. omzum da da ağrı var. hep blgisayara yoruyorum bunları. sağ kolumu kestirip atasım geliyor bazen

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Bilişim sitesinde, herkes doktora master tapmış :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek

belirtilere %100 karşılık veriyorum ondan :D masabaşı iş yapanlar ve bilgisayarla çok ugraşanlarda ortaya çıkıyormuş. Son iki haftadır 1-2 saat pc ye baksam sol kolumun serçe parmağı ve yüzk parmağı uyuşuyor sinir sıkışması heralde. 

Zayıfa acımak doğaya ihanettir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek

karpaltunel sendromu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    nrddnshn bunu yazdı

belirtilere %100 karşılık veriyorum ondan :D masabaşı iş yapanlar ve bilgisayarla çok ugraşanlarda ortaya çıkıyormuş. Son iki haftadır 1-2 saat pc ye baksam sol kolumun serçe parmağı ve yüzk parmağı uyuşuyor sinir sıkışması heralde. 

Tenisçi dirseği filan bilmeme ama attığın bu yoruma göre konuşacak olursak,

5-6 gün sol kolunu masaya yaslamadan, kucağına doğru serbest bırakabilirsin. Yoksa o uyuşma gece uykunda bile rahatsız ediyor daha önce başıma geldi.

Taşındıkdan sonra yeni aldığım pc masasının boyu öncekine göre biraz yüksekti bu yüzden sol dirseğimde karıncalanma ve sol serçe ve yüzük parmağında uyuşma karıncalanma oluyordu. 1 hafta o kolumu masaya yaslamadım, özellikle dirseğimi masaya koymakdan sakındım ve sorun ortadan kalktı.

Ulnar sinir sıkışması diye aratabilirsin internetde. Sol dirsek ve sol elin son iki parmağını etkiliyor.

edit: Ayrıca o 1 haftalık süreç boyunca powerball ile sol kolumu günde 10-15 dk çalıştırdım belki yardımı olmuş olabilir sinirlerin rahatlamasında.

RaAmLis tarafından 24/Ağu/14 20:45 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    rocketadam bunu yazdı

doktora gitmeye ne gerek var teshişi komuşsun tedaviyi de yap tamam:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

doktorların en büyük düşmanı internet.

bilmem kac yil oku, latince ogren onu kas bunu kas ama elin oglu gelip 10 dakika internette araştırıp hastalık teşhisi koysun. 

zor hacı doktorlukta zor amk :(

[22817//kaanabak]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

annemde var yıllardır çekiyor acısını.tabi hep ev işi yaptığından olmuş bez sıkmadır vs. gibi işlerden.

bir tane kolluğu var onu takıyor arada geçiyor ağrısı.doktor 1 kg bile taşımayacaksın dedi sağ kolunda ama nerde çilekeş analarımız.

he bide serefsiz doktorun teki korkutmus annemi o ağrı olan yerden sıvı alacağız kolunu delik deşik edeceğiz demiş annemde korkudan yaptırmamış hala da yaptırmıyo.ibne doktor hastaya öyle mi söylenir ya da yaklaşılır.

...
Toplam Hit: 974 Toplam Mesaj: 10