Tenisçi Dirseği
-
İnternetten edindiğim bilgiler doğrultusunda ve kendime teshişini koydugum hastalık yakın zamanda ağrılar nüksederse doktora gitmeyi planlıyorum. Var mı bu hastalıgın pençesine düşmüş müridler ?
-
doktora gitmeye ne gerek var teshişi komuşsun tedaviyi de yap tamam:D
-
hocam bende gecende aynı teshisi koydum kendimi, bileğimde de sinir sıkışması var zaten. omzum da da ağrı var. hep blgisayara yoruyorum bunları. sağ kolumu kestirip atasım geliyor bazen
-
Bilişim sitesinde, herkes doktora master tapmış :)
-
belirtilere %100 karşılık veriyorum ondan :D masabaşı iş yapanlar ve bilgisayarla çok ugraşanlarda ortaya çıkıyormuş. Son iki haftadır 1-2 saat pc ye baksam sol kolumun serçe parmağı ve yüzk parmağı uyuşuyor sinir sıkışması heralde.
-
karpaltunel sendromu
-
nrddnshn bunu yazdı
belirtilere %100 karşılık veriyorum ondan :D masabaşı iş yapanlar ve bilgisayarla çok ugraşanlarda ortaya çıkıyormuş. Son iki haftadır 1-2 saat pc ye baksam sol kolumun serçe parmağı ve yüzk parmağı uyuşuyor sinir sıkışması heralde.
Tenisçi dirseği filan bilmeme ama attığın bu yoruma göre konuşacak olursak,
5-6 gün sol kolunu masaya yaslamadan, kucağına doğru serbest bırakabilirsin. Yoksa o uyuşma gece uykunda bile rahatsız ediyor daha önce başıma geldi.
Taşındıkdan sonra yeni aldığım pc masasının boyu öncekine göre biraz yüksekti bu yüzden sol dirseğimde karıncalanma ve sol serçe ve yüzük parmağında uyuşma karıncalanma oluyordu. 1 hafta o kolumu masaya yaslamadım, özellikle dirseğimi masaya koymakdan sakındım ve sorun ortadan kalktı.
Ulnar sinir sıkışması diye aratabilirsin internetde. Sol dirsek ve sol elin son iki parmağını etkiliyor.
edit: Ayrıca o 1 haftalık süreç boyunca powerball ile sol kolumu günde 10-15 dk çalıştırdım belki yardımı olmuş olabilir sinirlerin rahatlamasında.
RaAmLis tarafından 24/Ağu/14 20:45 tarihinde düzenlenmiştir -
rocketadam bunu yazdı
doktora gitmeye ne gerek var teshişi komuşsun tedaviyi de yap tamam:D
-
doktorların en büyük düşmanı internet.
bilmem kac yil oku, latince ogren onu kas bunu kas ama elin oglu gelip 10 dakika internette araştırıp hastalık teşhisi koysun.
zor hacı doktorlukta zor amk :(
-
annemde var yıllardır çekiyor acısını.tabi hep ev işi yaptığından olmuş bez sıkmadır vs. gibi işlerden.
bir tane kolluğu var onu takıyor arada geçiyor ağrısı.doktor 1 kg bile taşımayacaksın dedi sağ kolunda ama nerde çilekeş analarımız.
he bide serefsiz doktorun teki korkutmus annemi o ağrı olan yerden sıvı alacağız kolunu delik deşik edeceğiz demiş annemde korkudan yaptırmamış hala da yaptırmıyo.ibne doktor hastaya öyle mi söylenir ya da yaklaşılır.